Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
10. 2. 2013,
13.49

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Nedelja, 10. 2. 2013, 13.49

6 let, 7 mesecev

Balić upa, da mu Mačkovšek ni zameril

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Rokometaši Celja Pivovarne Laško v 8. krogu lige prvakov od 18.00 naprej gostujejo pri madridskem Atleticu, evropskem podprvaku. Njegov zvezdnik Ivano Balić se je spomnil prve tekme.

Srečanje med tema dvema nasprotnikoma v Zlatorogu je bilo za Celjane ugodno predvsem v prvem polčasu, ko so hodili z ramo ob rami s številnimi zvezdniki španske zasedbe. Vodili so tudi za dva gola, nato pa so jim pošle moči v bitki z daljšo madridsko klopjo. V Celju je nastopil tudi Ivano Balić, prišlek v Madrid pred letošnjo sezono in avtor ene najspektakularnejših potez dozdajšnje lige prvakov. Na začetku drugega polčasa je nekdanji hrvaški reprezentant sredi akcije zastal, obrnjen s hrbtom proti golu, Borut Mačkovšek je želel nad njim napraviti prekršek, a mu ni uspelo, saj se je hrvaški čarodej bliskovito obrnil in zabil gol. Neverjetno akcijo si lahko ogledate TUKAJLE, v boljši ločljivosti pa TULE (od 2:08 naprej).

Balić je pred tekmo opravil kratek pogovor za EHF TV, novinar pa ga je spomnil tudi na omenjeno akcijo in ga napol v šali pobaral, ali se je zanjo Mačkovšku opravičil. ''Med tekmo niti ni izgledalo tako spektakularno. Opazil sem pač priložnost za gol. Kasneje, ko je posnetek videlo veliko ljudi, sem si ga tudi jaz ogledal še enkrat. Bilo je v redu. Upam, da Mačkovšek ni bil preveč jezen. Poznava se, vse je bilo v redu. Takšne akcije sicer nisem načrtoval,'' je dejal Balić, ki skupaj z Atleticom še vedno lovi formo. Evropski podprvaki imajo šest točk, kar za tako slovito zasedbo ni prav zelo časten izkupiček. Zato bodo proti Celju še kako naostreni.

Slovenski podprvaki imajo kar precej težav s poškodbami. Ob standardni trojki Dejan Perić, Rok Žuran, Dejan Perić bo manjkal še Žiga Mlakar, in sicer zaradi pretresa možganov. Zato bo zobe stisnil Nemanja Zelenović. Nekaj težav z gležnjem ima tudi Balićev ''prijatelj'' Mačkovšek, a bo vseeno zaigral. Pivovarji so sicer malce razočarani nad razmerami v Madridu in nizko temperaturo v dvorani. Tekma se začne ob 18.00.

Ne spreglejte