Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Lojze Grčman

Petek,
31. 5. 2013,
21.54

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

poslovilna tekma Ivano Balić

Petek, 31. 5. 2013, 21.54

2 meseca, 2 tedna

''Skušali bomo napraviti čim več Dejanov Perićev''

Lojze Grčman

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Po sproščenem spektaklu v čast karieri Dejana Perića, ko so ob njegovem odhodu v rokometni pokoj prijatelji velikega vratarja premagali Celje PL s 26:23, smo zbrali prve odzive.

Matjaž Brumen, nekdanji igralec Celja: "Že sam Dejanov poziv si štejem v veliko čast. Bil sem zelo presenečen, da me je sploh povabil. Da pa igram s takimi zvezdniki, da sem v ekipi njegovih prijateljev … Neizmerno sem vesel. Ne znam opisati tega trenutka. Legenda, ki bo zmeraj ostala zapisana v svetovnem rokometnem formatu. Že sam obisk dvorane je pokazal, kakšen človek je. V prihodnosti mu želim veliko zdravja, sreče in veselja v športu. Škoda ga je, ampak čas teče, leta gredo naprej. Vsi se zavedamo, da tudi nas enkrat čaka slovo. Leta 2004 in osvojitev evropskega naslova je bilo sanjsko za vse, ki smo takrat igrali v Celju. 'Perketa' si bom zapomnil predvsem po tem, da sem se od njega veliko naučil. Naučil sem se predvsem tega, da je vsako tekmo treba vzeti, kot bi bila zadnja. Vedno je treba dati maksimum."

Ivano Balić, igralec Atletica: "Počutim se izjemno lepo, hkrati pa sem žalosten. Bila je polna dvorana, ljudje so mu s prihodom dali priznanje. Ponosni so lahko, da ga imajo. Tako kot smo nanj ponosni vsi, ki smo danes igrali. Po drugi strani je žalostno, saj se je končala eno izjemna epizoda v njegovem življenju. Bila je super atmosfera, počaščen sem da me je povabil in da sem lahko zaigral z njim."

Vladan Matić, trener Celja: ''Tekma je bila precej ganljiva. Lepo je bilo, fantastično. Dejan si je to zaslužil. Vsi skupaj smo lepo pospremili v pokoj tako velikega športnika in človeka. Takšne uspehe, kot jih je imel v času kariere, mu želim tudi po njej. Vesel sem, da bomo skupaj gradili naše mlado Celje. Poskušali bomo napraviti čim več Dejanov Perićev.''

Pepi Manaskov, bivši igralec Celja: ''Dejana poznam 18, 19 let, skupaj sva leto dni igrala v Bitoli in dve leti v Celju. Prijatelja sva, jaz sem njegova poročna priča. Velik športnik, velik človek. Za tekmo sem se malo pripravil, naredil sem kake tri treninge. Kot nekdanji igralec Celja in zaradi današnje tekme sem imel poseben navdih.''

Ne spreglejte