Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
18. 4. 2012,
10.35

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Sreda, 18. 4. 2012, 10.35

8 let

Misija je mogoče: spalnica v znamenju ljubezni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Čeprav se je že v prejšnji oddaji zapletlo z zamaknjenimi elektroinštalacijami, je na koncu Jani, Milošu in Jani vendarle uspelo urediti sanjsko spalnico za Tjašo in Daria.

Jana je tudi tokrat poskrbela za lične dodatke, ki dajo prostoru prav poseben čar in pozitivno energijo. "Naša druga Misija je v znamenju ljubezni. Ljubezen je bilo čutiti med cvetovi, med družino in med ekipo, ki je bila na koncu več kot zadovoljna z rezultatom, kljub rahlim oviram, ki so nam prišle na pot. Z ljubeznijo so nabrani in pobarvani majhni kamni za dekoracijo in zašite krpice za okrasno blazino. Z ljubeznijo so povezani celo električni kabli, ki bodo v novi sobi predajali svetlobo, ki se romantično preliva po novi spalnici. Ljubezen daje življenju smisel," pa je zapisala v svojem blogu na spletni strani misijajemogoce.si.

Poseben predmet je družini tokrat podaril ambasador Jure Košir, nekdanji vrhunski alpski smučar, danes pa uspešen podjetnik. "Podaril sem dizajnersko vazo, ki sem jo v setu dobil na smučarskem tekmovanju, z lahkoto sem se ločil od nje, saj vem, da gre za dober namen in upam, da bo novi dom naredila še lepši," je povedal Jure.

Druga prenova v oddaji Misija je mogoče je bila posvečena tričlanski družini, ki je nekoč svoje življenje preživljala na skromnih 30 kvadratnih metrih. Sedaj pa lažje diha v neprofitnem stanovanju v Polju. Pozornost Jane, Miloša in Neže je usmerjena v zbližanje dveh staršev, Tjaše in Daria, ki ju je skrb za njuno 3-letno Lano oddaljila drug od drugega. Ekipa se je potrudila, da bi jima nova spalnica omogočila, da znova najdeta čas zase. Njuno razmerje je bilo namreč zaznamovano z izzivi in življenjskimi preizkušnjami, ki so ju oddaljile, kljub temu, da se je vsak od njiju trudil, da bi omogočil le najboljše za oba in njuno hčerkico. Mala Lana trpi za redko boleznijo hipereklepsijo, zaradi katere sta njen mentalni in gibalni razvoj ovirana.

Ne spreglejte