Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
28. 7. 2022,
12.07

Osveženo pred

1 leto, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23

Natisni članek

Beyonce

Četrtek, 28. 7. 2022, 12.07

1 leto, 9 mesecev

Novi album Beyonce še pred izidom prišel v javnost, oboževalci so jezni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,23
Beyonce | Foto Reuters

Foto: Reuters

Težko pričakovani sedmi studijski album Beyonce z naslovom Renaissance se je že pojavil na spletu, in to tik pred načrtovanim uradnim izidom. Na družbenih omrežjih številni pevkini oboževalci že pozivajo ljudi, naj se uprejo skušnjavi in albuma ne poslušajo in delijo še pred uradnim izidom, ki je napovedan za petek.

V sredo se je množica zvestih oboževalcev pevke Beyonce začela pritoževati, da se je njen novi album, katerega izid je napovedan za petek, predčasno znašel na spletu.

Na družbenih omrežjih se vrstijo pozivi, naj ljudje piratske verzije albuma ne poslušajo in delijo z drugimi, temveč naj počakajo na uradni izid. Da gre res za glasbo z novega albuma, sicer ni uradno potrjeno, Variety pa poroča, da "nedvomno zveni tako".

Twitter je že onemogočil večpredstavnostne tvite z besedo "leak" ter ključnikoma #Renaissance in #Beyonce "kot odgovor na prijavo lastnika avtorskih pravic", kar kaže, da se ekipa okrog Beyonce trudi, da bi s svetovnega spleta odstranili vso uradno še neobjavljeno glasbo.

Beyonce | Foto: Guliverimage/Imago Lifestyle Foto: Guliverimage/Imago Lifestyle

Predstavniki pevke in njena založba Columbia Records se za zdaj uradno še niso odzvali na dogajanje.

V zadnjih tednih je Beyonce skrbno in metodično razkrivala vsebino novega albuma ter drobce informacij o njem. Z grammyjem že nagrajena pevka je tako konec junija izdala pesem z naslovom Break My Soul, nosilno skladbo albuma.

Trendi Beyonce izdala novo pesem, ki zveni precej znano

Pretekli teden je pevka tudi razkrila celoten seznam skladb, vključno s pesmimi, pri katerih sodelujejo nigerijska pevka Tems, ameriški raper Beam in legendarna Grace Jones.

"Ustvarjanje tega albuma mi je omogočilo prostor za sanje in pobeg v teh strašnih časih," je sporočila Beyonce, "omogočil mi je, da sem se počutila svobodno in pustolovsko v času, ko se le malo drugega premika. Moj namen je bil ustvariti varno mesto, mesto brez obsojanja. Mesto, kjer ne bo perfekcionizma in pretiranega razmišljanja. Kraj, kjer boste kričali, se sprostili, čutili svobodne. Bilo je čudovito raziskovalno potovanje."

Oglejte si še:

Beyonce
Trendi Beyonce krši pravila v prozorni obleki
Ne spreglejte