Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
14. 5. 2010,
9.31

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Petek, 14. 5. 2010, 9.31

8 let

Kaj obleči za prvi zmenek?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Po vsaki končani zvezi napoči čas za prvi zmenek in posledično se pojavi dilema, kaj obleči. Ponujamo vam tri opcije za odličen prvi vtis.

Ko spoznavamo nove bodoče partnerje, je verjetno najbolj pomemben prvi zmenek, na katerem moramo navdušiti. Velik del navdušenja lahko dosežemo s pravilno modno opravo, najbolje pa je, da imamo na sebi tudi največji naravni modni dodatek: nasmešek. Izjemno pomembno je, da nosimo taka oblačila, v katerih se počutimo udobno, lepo in posledično tudi samozavestno. Pomembna je tudi kombinacija posameznih oblačil, zato vam ponujamo tri modne predloge.

Vedno klasični jeans

Dobro krojene jeans hlače skoraj vedno zagotavljajo poudarjeno žensko silhueto, ki je pravi magnet za moške poglede. V kombinaciji z izrazito ženskim zgornjim delom in čevlji z nizko peto boste delovale zapeljivo in dosegljivo. Ta stil lahko kombinirate z nakitom, ki pa ne sme biti preveč vpadljiv in mora biti barvno usklajen.

Tenkočutna oblekica

Za vse prave zapeljivke pa je najboljša izbira klasična obleka. Dolžino lahko izberete na podlagi želenega učinka, saj vam krajša zagotavlja obilico pozornosti, z daljšo pa vam ne bo manjkalo elegance. Obleko kombinirajte z jakno, ki naj sovpada s celotnim stilom, obujte pa balerinke ali čevlje z nižjo peto. Če bo prvi zmenek uspešen, odvrzite jakno in pokažite malo gole kože na ramah.

Poslovno šik

Bela bluza in črno krilo. Kombinacija, ki ne gre nikoli iz mode, a še vedno dopušča obilo prostora za nove ideje. Zelo lepo poudari žensko silhueto in združuje privlačnost in uglajenost. Dolžino krila lahko prilagajate svojim željam, pri bluzi pa se lahko odločite za klasičen ali bolj moderen videz. Krilo kombinirajte z visokimi petami, ki naj barvno ne izstopajo preveč. S tako opravo boste obrnili marsikatero moško glavo, hkrati pa boste delovale umirjeno in uglajeno.

Ne spreglejte