Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
10. 4. 2024,
10.51

Osveženo pred

1 teden, 4 dni

Oglasno sporočilo

Natisni članek

pomlad/poletje 2024 noad sandali superge retro obutev Deichmann PR članek

Sreda, 10. 4. 2024, 10.51

1 teden, 4 dni

Pomlad in poletje v znamenju nostalgije, glamurja in narave

Oglasno sporočilo

Ko narava prebudi svoje barve in toplina sonca nežno poboža kožo, nas pomlad in poletje 2024 popeljeta na modno potovanje, obarvano z nostalgijo, glamurjem in naravnimi odtenki. Letošnjo sezono se vračamo k retro slogu, dodajamo bleščice vsakdanjim trenutkom ter se obračamo k naravi za navdih in material. Predstavljamo vam trende, ki bodo zaznamovali toplejše mesece in jih lahko najdemo v novi Deichmannovi kolekciji.

NASLOVNA SLIKA_Deichmann_1200x800 | Foto: Deichmann Foto: Deichmann

Retro stil je nazaj

V prihajajočih tednih in mesecih bomo prisegali na nizke superge, elegantne salonarje in mokasine, vse z retro pridihom, ki preteklost združuje s prihodnostjo. Barve so umirjene z občasnimi dodatki živih odtenkov, ki koraku dodajo veselje in lahkotnost. Z retro eleganco lahko preprosto kombinirate številne modne kose ter ustvarjate unikatne in zanimive modne kombinacije.

Vnesite kanček glamurja v svoj vsakdan

Sezona pomlad/poletje s seboj prinaša tudi kanček glamurja. Od sandalov z bleščicami do elegantnih torbic s kristalčki – ti kosi so oblikovani, da dodajo sijaj ne glede na priložnost. Gre namreč za trend, ki ni omejen le na večerne dogodke, ampak doda piko na i tudi dnevnim stylingom. Bleščeče podrobnosti lahko kombinirate s preprostimi in minimalističnimi kosi ter svojim vsakdanjim oblačilom dodate kanček glamurja in sijaja.

Bleščeče podrobnosti bodo popestrile še tako preprost modni styling. | Foto: Deichmann Bleščeče podrobnosti bodo popestrile še tako preprost modni styling. Foto: Deichmann

Pomlad in poletje v znamenju narave

Narava je glavni navdih za to sezono, kar se odraža v uporabi naravnih materialov in nežnih zemeljskih tonov. Ta trend poudarja uporabo naravnih materialov, kot sta pluta in rafija, ter nežne zemeljske tone, ki segajo od bež do kaki in smetanovih odtenkov. Obutev in dodatki s tkanimi podrobnostmi ter naravnimi zaponkami prinašajo svežino in lahkotnost, ki se popolnoma ujema s poletnim vzdušjem.

Letošnja pomlad prinaša naravne materiale, kot sta pluta in rafija, ter nežne zemeljske tone. | Foto: Deichmann Letošnja pomlad prinaša naravne materiale, kot sta pluta in rafija, ter nežne zemeljske tone. Foto: Deichmann

Pete so več kot le modni dodatek

Od prefinjenih salonarjev do izrazitih modelov z blok petami. Vsak par obljublja, da bo vašemu stilu dodal pridih samozavesti in zapeljivosti. S paletami, ki segajo od nežnih pastelnih do intenzivnih živahnih barv, visoke pete razkrivajo svojo vsestranskost, bodisi za dnevne izzive bodisi večerne priložnosti.

SLIKA 3_Deichmann_1200 | Foto: Deichmann Foto: Deichmann

To čarobno kolekcijo so predstavili na ekskluzivnem dogodku Deichmann retro brunch, ki je združil nostalgijo in sodobnost. Obiskovalci, med katerimi so bili številni predstavniki medijev in vplivneži, so se lahko sprehodili med trendi nove kolekcije ter se prepustili razkošju obutve in dodatkov.

Kolekcija pomlad/poletje 2024 je na voljo v vseh Deichmannovih poslovalnicah po vsej Sloveniji. Ogledate si jo lahko tudi na spletni strani.
 
Fotogalerija
1 / 3

Naročnik oglasnega sporočila je DEICHMANN D.O.O.

Ne spreglejte