Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
29. 5. 2015,
15.07

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

MasterCard Pivo in cvetje Festival Lent Festival Ljubljana Kino Otok advertorial

Petek, 29. 5. 2015, 15.07

2 meseca, 2 tedna

Najbolj težko pričakovane poletne prireditve

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Poletje je čas počitnic, sprostitve, zabave in obiskovanja prireditev. Tudi če vas ne bo zaneslo v hribe, tuje dežele ali na morje, naj vam ne bo žal, saj je ta del leta izjemno bogat po prireditvah.

Za vas smo izbrali nekaj prireditev ali festivalov, ki jih že vsi nestrpno pričakujemo.

Tudi letos bomo lentali na Festivalu Lent od 26. 6. do 11. 7. v Mariboru. Največji slovenski festival na prostem in eden največjih v Evropi. Že več kot 20 let se je na številnih prizoriščih zvrstilo več kot pol milijona obiskovalcev. Pridi še ti!

Pristno filmsko festivalsko srečanje za ljubitelje filmov v objemu Izole. Od 3. 6. do 7. 6. bo Kino Otok že 11. leto gostil vse, ki brišejo vsakršne meje, združuje pa jih ljubezen to te umetnosti. Veliko zanimivih gostov obljubljajo!

Festival Pivo in cvetje bo od 16. 7. do 19. 7. v Laškem letos že 51. po vrsti. Kaj potrebujete? Tri dni časa, veliko energije, dobro družbo, vse drugo po prišlo samo. Prek 50 skupin iz 15 držav nas bo z ritmi držalo pokonci in zabavalo. Takoj si oglejte program in dajte v koledar opomnik!

Kot že samo ime pove, se bo gledalo filme in romantično držalo za roke od 2. 7. do 25. 7. na Ljubljanskem gradu v letnem kinu Film pod zvezdami. Kinodvor in Ljubljanski grad bosta na grajskem dvorišču tudi letos pripravila filmske užitke pretekle sezone in postregla degustacijsko s predpremierami in premierami te sezone. Celoten julijski spored Kinodvora si lahko ogledate tukaj.

Ljubljana bo na Prešernovem trgu in v ožjem mestnem jedru tudi to pot dala priložnost uličnim umetnikom, cirkusantom, glasbenikom, igralcem, artistom, žonglerjem, požiralcem ognja, vrvohodcem … in vam, obiskovalci, da podprete umetnost in v njej uživate. Ne zamudite Ane Desetnice, ki bo v Ljubljani od 1. 7. do 4. 7.

Veste, da je letos že 63. Ljubljana Festival? Za vse okuse: glasba, opera, razstava, muzikal, ples, gledališče in delavnice se bodo zvrstili čez poletje od 28. 6. do 28. 9.. Povabite tudi prijatelje!

Pristava nad Stično bo od 3. 7. do 5. 7. gostila Woodland. Ljubitelji elektronske glasbe se bodo dolgo v noč zabavali s številnimi DJ-ji v ritmih elektronske glasbe, ko bo tresla okoliške vasice. Open air elektronske dance glasbe, plesa in animacije v objemu narave in svobode. Vsi, ki bodo omagali, pa bodo lahko tam šotorili.

Ne spreglejte