Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
4. 4. 2022,
7.00

Osveženo pred

2 leti

Oglasno sporočilo

Natisni članek

erotično perilo spolnost seks erotika PR članek

Ponedeljek, 4. 4. 2022, 7.00

2 leti

Spodnje perilo, ki vas ne bo pustilo ravnodušnih

Oglasno sporočilo

Ko gre za spolnost, se celo med najbližjimi hitro razdelimo na dve skupini: na tiste, ki intimo strogo zadržujejo zase, in tiste, ki o svojih posteljnih aktivnostih radi povedo nekoliko več, kot bi bilo potrebno.

Spletnik_erotično sexi perilo_1200x800 | Foto:

A je dobro priznati, da zadnji tako enim kot drugim marsikdaj nehote ponudijo rešitev za premagovanje monotonosti v spalnici. Ta namreč sčasoma postane bolj ali manj stalna spremljevalka ljubljenja, še posebej v dolgoletnih zvezah. Kajti dejstvo je, da so pari, ki strast ohranjajo živo tudi po več letih, redki.

A obstajajo, delno prav zato, ker v spalnici uporabljajo pripomočke, ki njihovo spolnost začinijo, jih povežejo ter ponovno vznemirijo, kakor bi partnerja šele spoznavali, za kar pogosto zadostuje že erotično perilo.

Spletna erotična trgovina Gtočka ponuja najrazličnejše seks pripomočke, med drugim vibratorje in stimulatorje, izdelke z oddelka drogerije (kondome, lubrikante, masažna olja), pripomočke za posebej poredne in seveda erotično perilo, ki ob ustrezni izbiri prav vsako žensko naredi še zapeljivejšo ter izzivalnejšo.

Erotično perilo: za vroče užitke v dvoje

Ni vsak par pripravljen poseči po zgoraj naštetih seks pripomočkih. Zagotovo pa si čisto vsak želi v očeh partnerja videti njegovo poželjivost in vznemirjenje, pri čemer za najpreprostejši način velja žgečkljiva obleka.

Erotično perilo je preverjeno in spolno prebudi tako moškega kot žensko, primerno pa je za vse, ne glede na leta ter postavo. Ker ostaja bolj ali manj nespremenjeno, velja za vedno modno klasiko. Sicer pa njegova vloga ni, da se z njim odpravite na modne steze, temveč da prebudite strast in v spalnico vnesete popestritev, drugačnost ter zabavo in s tem poskrbite za še večji užitek obeh.

Pri tem se je dobro opreti izključno na lastne želje, vendar je nekaterim pravilom oziroma nasvetom kljub vsemu dobro slediti.

pravilo št. #1 Izberite erotično perilo, v katerem se počutite udobno in naravno.

pravilo št. #2 Izberite erotično perilo, ki prebudi vašo samozavest.

pravilo št. #3 Izberite erotično perilo, ki je všeč vašemu partnerju oziroma perilo, s katerim boste zagotovo pritegnili njegovo pozornost.

  Spletnik_sexi perilo | Foto:

Spletna erotična trgovina Gtočka ponuja različne vrste erotičnega perila, ki ne pusti ravnodušnega prav nikogar. Gre za zaupanja vredno podjetje, ki spoštuje zasebnost strank in poskrbi za diskretnost ter ponuja kakovostne izdelke priznanih blagovnih znamk, na voljo pa je tudi za svetovanje.

Sprehodimo se torej med erotičnim perilom, s pomočjo katerega bodo vaše noči še bolj vroče.

Erotični kompleti

Ženska, ki želi partnerja presenetiti z drugačnostjo, nikoli ne zgreši z erotičnim kompletom. Ti so na voljo v različnih barvah in izvedbah, pa tudi velikostih. A če erotično perilo praviloma vključuje nedrčke in hlačke, kompleti obstajajo v več različicah, in sicer so ti:

  • dvodelni ǀ nedrček ali top in hlačke ali tangice,
  • trodelni ǀ nedrček, hlačke ali tangice in pas za pripenjanje nogavic,
  • štiridelni ǀ nedrček, hlačke ali tangice, pas za pripenjanje nogavic in nogavice ali kakšen drug dodatek.

Spletnik_sexy eroticno spodnje perilo | Foto:

Erotični kostumi

Tako kot ženske sanjajo o zapeljivem, privlačnem pilotu ali policistu, si moški zamišljajo vroče igrice z ženskami avtoritetami. Vse, kar morate torej vedeti, je, katera uniforma najbolj vznemirja vašega partnerja, in se preobraziti v zdravnico, medicinsko sestro, šolarko, policistko ali celo gospo Božičkovo.

Pri izbiri erotičnega perila se resnično lahko prepustite domišljiji in izpolnite davne sanje svojega dragega, ki pa bodo še bolj seksi, če kostumu dodate nogavice, s katerimi poudarite mikavno linijo dolgih, zapeljivih nog.

Erotični bodiji

Morda se marsikomu ne zdi najprimernejši pripomoček za popestritev spolnosti, vendar med njegove glavne adute – tega si deli z drugimi izbranimi kosi erotičnega perila – spada odprto mednožje, ki se ga bo partner brez dvoma razveselil kadarkoli in kjerkoli.

Tangice

Ob omembi erotičnega perila marsikdo pomisli prav na tangice, ki so že same po sebi izjemno zapeljive, saj skrivajo izključno najpomembnejše in najintimnejše dele ter s tem v moških vzbujajo domišljijo. Kot bodiji imajo številne tangice odprto mednožje in so na voljo v več različicah, vključno s čipkastimi vzorci.

Spletnik_spolni užitki | Foto:

Hlačke

Mrežaste hlačke, čipkaste hlačke, hlačke z odprtim mednožjem … Izbira je resnično pestra. Erotično perilo v moškem vedno prebudi poželenje, širok razpon modelov, materialov in barv pa vam omogoča izbrati natanko tiste, v katerih se boste počutili privlačne ter samozavestne.

Nedrčki

Tudi nedrčki ponujajo marsikaj, skupno vsem njim pa je, da imajo nastavljive naramnice. Za čipkastega tako velja, da poudari polnost prsi, za nedrčke z odprtimi košaricami, da razkrijejo več, medtem ko tisti s trakovi spadajo med resnično vroče seks pripomočke.

Ne glede na to, kakšno erotično perilo boste izbrali za naslednje intimno srečanje s svojim partnerjem, morebiti celo korzet, ki žensko naredi nekoliko skrivnostno, zgrešili ne boste. Spolnost je pomemben del vsakega partnerskega odnosa, občasne erotične igrice pa so preverjen recept za preganjanje monotonosti, ki prej ali slej zavlada v vsaki zvezi.

Zato obiščite erotično trgovino Gtočka in se preobrazite v seks divo, ki bo zmešala glavo vsakemu moškemu, s tem pa tudi sebi zagotovila neizmerne užitke.

 Naročnik oglasnega sporočila je GTOČKA.

Ne spreglejte