Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
31. 1. 2018,
12.28

Osveženo pred

6 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,20

Natisni članek

Madonna šala opitost posnetek

Sreda, 31. 1. 2018, 12.28

6 let, 3 mesece

Bizaren video: omamljena Madonna nosečnicam svetuje alkohol?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,20
Madonna | Foto Instagram

Foto: Instagram

Zdi se, da je 59-letna kraljica popa tokrat prestopila mejo dobrega okusa, saj je na svojem Instagramu objavila precej bizaren posnetek. V njem se pretvarja, da je noseča, in celo svetuje pitje šampanjca, da se umiri nerojenega otroka.

Posnetek, ki ga je Madonna delila na svojem družbenem omrežju, je bil sicer mišljen kot šala, pa vendar ga kar nekaj njenih sledilcev na Instagramu ni razumelo tako. Video, ki je nastal na praznovanju 12. rojstnega dne njene hčerke Mercy James, je namreč sporen iz več razlogov, na kar so zvezdnico opozorili tudi njeni zvesti oboževalci.

V videu srka šampanjec in trdi, da tako umirja otroka

Madonna, ki je na posnetku videti precej omamljena, si je pod majico očitno potisnila balon ali žogo in se pretvarjala, da je noseča. "Poglejte, Louis Vuitton je končno začel delati tudi oblačila za nosečnice," je začela šalo in gladila lažni nosečniški trebušček v majici priznane znamke, ki jo nosi v videu. Nato je nadaljevala: "Ker trenutno nočem, da bi se otroček notri tako zelo premikal, bom popila malo šampanjca. Tako bo otrok bolj umirjen."

V nadaljevanju se je še pošalila, da bo deklico, ki jo nosi pod srcem, poimenovala Grafiti, ker je bila spočeta v galeriji, kjer se ustvarjajo grafiti. Izjava se je nanašala na rojstnodnevno zabavo, na kateri so očitno hčerka zvezdnice in njeni prijatelji lahko svoje umetnine risali kar na stene.

Kraljica popa zadnje čase objavlja čudne posnetke. | Foto: Reuters Kraljica popa zadnje čase objavlja čudne posnetke. Foto: Reuters Odsoten pogled in obarvane nosnice

Besede, ki so brez kakršnihkoli zadržkov letele iz njenih ust, so šokirale mnoge, ki zvezdnico spremljajo na Instagramu.  

"O, ne, prosim, končaj to zares grozno šalo," se je glasil eden od komentarjev. Spet drugi oboževalec se je spraševal, kaj se je zgodilo z Madonno: "Kaj za vraga se dogaja tukaj in v njenih zadnjih objavah?"

Tudi objava pred nekaj dnevi je dvignila kar nekaj prahu. | Foto: Instagram/Getty Images Tudi objava pred nekaj dnevi je dvignila kar nekaj prahu. Foto: Instagram/Getty Images Nekateri so zaradi odsotnega pogleda, zatikanja jezika in obarvanih nosnic zvezdnici očitali, da je na zabavo svoje hčerke prišla pijana ali celo pod vplivom drog. "Koliko te barve za grafite si posnifala? Toliko barve imaš pod nosom, da bi bila že to lahko svojevrstna umetnina," je zapisal eden od sledilcev.

Nekateri ji oprostijo vse

Ima pa kraljica popa tudi tako goreče oboževalce, da ji očitno oprostijo prav vse – tudi ta povsem ponesrečen videoposnetek. Na komentarje, da je pijana oziroma pod vplivom drog, so se jezno odzvali, češ da njihovi ikoni delajo krivico.  

"Bila je zabava, kjer so ustvarjali grafite, torej je logično, da si je po nesreči nekaj barve nanesla tudi pod nos. Saj vidite, da ima tudi prste obarvane. Torej ni jemala drog na zabavi svojega otroka, kot mnogi tukaj namigujete," je na primer zapisal le eden od mnogih Madonninih sledilcev na Instagramu, ki ji je stopil v bran.

Ne spreglejte