Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Branka Grbin

Torek,
15. 5. 2018,
17.21

Osveženo pred

6 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,81

Natisni članek

Meghan Markle princ Harry poroka

Torek, 15. 5. 2018, 17.21

6 let

Takšno je bilo življenje Meghan Markle, preden je spoznala princa #foto

Branka Grbin

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,81
Meghan Markle | Foto Reuters

Foto: Reuters

Vse odkar sta novembra lani oznanila zaroko, je Meghan Markle ena od najbolj obleganih osebnosti na svetu ta hip. Številne tako zanima, kakšno je bilo njeno življenje, preden je spoznala britanskega princa Harryja.

To soboto, 19. maja, se bo odvijala najzanimivejša kraljeva poroka v zadnjih letih. Britanci so takšno vznemirjenje nazadnje čutili pred sedmimi leti, ko sta v zakonski jarem skočila princ William in Kate Middleton.

Oči svetovne javnosti so tako že več mesecev uprte v njegovega mlajšega brata princa Harryja, ki se bo tako kot William poročil s "plebejko", nekdanjo igralko Meghan Markle.

Meghan Markle | Foto: Reuters Foto: Reuters

Od navadne smrtnice do prinčeve zaročenke

Ljubljenka medijev je postala prav zato, ker je navadna smrtnica, ki je pred Harryjem živela (skoraj) povsem običajno življenje. Bila je del priljubljene serije Nepremagljivi dvojec in je živela precej umirjeno življenje igralke in blogerke, ki je niso na vsakem koraku spremljali paparaci.

Preden je spoznala princa Harryja, je živela v kanadskem Ontariu, kjer je uživala tudi v nakupovanju v lokalnih trgovinah.

To naj bi bili njeni priljubljeni kotički:

Fotogalerija
1 / 5

Kako se je Meghan iz igralke spremenila v prinčevo zaročenko #foto

Na poroki bo manjkal njen oče

Zadnje mesece pa je njen dom London, kamor se je preselila po zaroki s princem, s katerim se bosta poročila že čez nekaj dni. A tik pred poroko ji je oče Thomas Markle sporočil, da je ne bo pospremil do oltarja, saj je "preveč osramočen" zaradi prirejanja fotografij paparacev.

Gospod Markle se je namreč dogovoril s paparaci, da ga lahko v zameno za plačilo fotografirajo med pomerjanjem poročnega smokinga, v katerem bi moral hčerko pospremiti pred oltar. Pozneje je javno priznal, da je šlo za prirejene fotografije in da mu je žal, da je to storil.

Pred slabim tednom je doživel tudi srčni napad, po katerem naj bi uspešno okreval, a se je kljub temu odločil, da ne pride na poroko, saj noče osramotiti britanske kraljeve družine ali svoje hčerke, poroča ameriški TMZ. Da ga na poroko ne bo, so potrdili tudi iz Kensingtonske palače. TMZ je pozneje tudi poročal, da naj bi bil oče vendarle pripravljen priti na poroko, če mu bodo to dovolili zdravniki.

Poroko bomo v soboto v živo spremljali tudi na Siol.net.


Preberite še:


Ne spreglejte