Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
10. 3. 2012,
23.46

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Sobota, 10. 3. 2012, 23.46

8 let

Izbrali smo mis avtosalona v Ženevi

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Ženske so se pritožile, da so naše salonske galerije lepotic preveč "moške". Zato smo tokrat v Ženevo vzeli predstavnico uredništva Trendov Katjo Klavoro. Preberite njeno žensko stališče.

"Te bolijo noge?" vprašam visoko temnopolto dekle, ki krasi rumenega jeepa. "Zelo," je kratka in v upanju, da bo kmalu odrešena trpljenja v čevljih z dvanajstcentimetrsko peto me vpraša, koliko je ura. Ko ji odgovorim, da je tri, se ji obraz kar rahlo zmrači, saj ve, da jo čakajo še tri ure stanja, smehljanja in poziranja. Ja, to je temna plat prečudovitih nasmehov, ki jih vidimo na fotografijah.

Hostese odražajo značaj znamke ali avtomobila

Avtomotovci so želeli, da kritično ocenim, kakšna so dekleta in njihove obleke. Pa sem jih, morda ne tako kritično, saj spoštujem delo deklet in stanje v vrtoglavih petah, ki jim jaz rečem "za lepa biti" in so primerne le za sedenje in srkanje koktajlov.

Dekleta so v takšnih čevljih stala ves dan in zmagovalke so zagotovo "alfice", ki so imele najvišje in najtanjše pete, a Alfa pač to odraža – seksapil.

Med prizanesljivejšimi so bili pri Miniju, kjer so jih obuli v gležnjarje brez pete in najbolj trendi različico ulične mode – rdeče skinny jeans , kratko majico, črn suknjič in ruto s poslikavo britanske zastave.

Največje push up modrčke so imele, kot je to že v navadi, hostese pri športnih avtomobilih. Zmagala je trojica deklet pri znamki ABT Sportsline v malih oprijetih črnih oblekicah z globokim dekoltejem.

V kategoriji kostumov so v bizarnosti zmagovalke "nissanovke", ki so imele oblečene rdeče obleke, okoli pasu pa se je suknjič razširil in videti so bile kot nekakšne jagode.

Seveda so imeli na razstavnem salonu nekaj posebnih lepotic, ki so imele drugačna oblačila. Dekle v belem kombinezonu s črnim širokim pasom je bilo po mnenju mojih sodelavcev med najbolj seksi, meni pa se je zdela njena oprava prav cenena.

Mi je bila pa všeč njena kolegica v beli obleki, ki je ponosno razkazovala hrbet, a ker je bila obleka pri strani zelo odprta, je vsake toliko pokazala tudi svoje oprsje. "Ko bo premaknila roko, jo slikaj, takrat se vidi," sem slišala dva slovenska novinarja, ki sta se podala na lov za dojko.

Koga še velja omeniti? Posebna "kasta" so dekleta višjih avtomobilskih znamk, ki so oblečena bolj konservativno, nekatera pa tudi izjemno elegantno. Prepričale so me "mercedezovke", ki so imele malo črno oblekico, črnino pa so prekinili pas v električno modri barvi in ujemajoči čevlji. Elegantno, modno in šik.

In največje razočaranje? Hostese Dacie. Iz mladih deklet so naredili medicinske sestre, ki niso bile prav nič privlačne. Če si sposodim komentar našega prijatelja na Facebooku: "V ospredju so želeli avto." Pa so ga imeli?

Moški kot verodostojnost?

Ne vem, kako je bilo prejšnja leta, saj je bil to moj prvi obisk avtosalona, a če sklepam po fotografijah izpred nekaj let, je bilo letos res veliko moških. To si lahko razlagam le kot posledico recesije – namesto da bi plačevali hostese in tiste, ki vam razkažejo avto, so se raje odločili za vse v enem. Moška beseda o avtih je pač moška, verodostojnejša.

Tako je bilo kar nekaj prikupnih fantov na razstavnem prostoru Chevroleta – oblečeni so bili v policijsko uniformo, s "topgunkami" in lisicami, ah, le katera se jim ne bi pustila vkleniti? Za moške v oprijetih zelenih hlačah so se odločili pri Smartu, tudi pri Škodi je bila številčnejša moška zasedba, ki je bila v belih oblačilih in celo belih haljah, v čemer so spominjali na inženirje, ki ponoči izdelujejo nove avtomobilske tehnologije, podnevi pa se iz solidarnosti pridružijo svojim hostesam. Omeniti pa velja tudi Britanca. Ste gledali Harryja Potterja? Veste, kdo so bili družina Weasley?

No "hostesek", ki je predstavljal novega minija clubvana, je bil eden tipičnih predstavnikov tiste družine – rdečelas in belopolt, za nameček pa so mu na glavo poveznili še smešen klobuk.

Med vsemi naštetimi in tistimi izpuščenimi smo izbrali tudi najlepšo hosteso in jo (ne)uradno okronali za mis Planet Siol.net. Vas zanima, katera je? Poglejte videoreportažo, če je še niste …

Ne spreglejte