Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
18. 1. 2024,
14.21

Osveženo pred

3 mesece, 1 teden

Oglasno sporočilo

Natisni članek

pametni telefon Samsung PR članek

Četrtek, 18. 1. 2024, 14.21

3 mesece, 1 teden

Prihod nove serije Galaxy S24 v Slovenijo

Samsungova revolucija umetne inteligence v mobilni tehnologiji

Oglasno sporočilo

Predstavljajte si svet, kjer je vsak dotik zaslona vašega telefona potovanje v prihodnost, kjer vsak klic odpira vrata v nove dimenzije in kjer vsaka fotografija pripoveduje zgodbo s popolno jasnostjo. To ni znanstvena fantastika, to je realnost, ki jo prinaša nova serija Samsung Galaxy S24 – tehnološki dragulj, ki bo s svojimi naprednimi tehnologijami in umetno inteligenco preoblikoval vaše vsakodnevne izkušnje, naredil vaše trenutke nepozabne ter vaše komunikacije brezmejne.

Samsung PR | Foto: Arhiv ponudnika Foto: Arhiv ponudnika

Umetna inteligenca na dlani

Srce nove serije telefonov Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ in Galaxy S24 je Galaxy AI1, sistem umetne inteligence, ki se neomejeno prilagaja potrebam uporabnika. Umetna inteligenca ne le izboljšuje osnovne funkcije telefona, temveč odpira tudi nova obzorja v komunikaciji in ustvarjalnosti.

Komunikacija brez jezikovnih ovir je zdaj realnost. Z dvosmernim glasovnim in besedilnim prevajanjem klicev v realnem času funkcija Sprotni prevod (Live Translate) odpravlja jezikovne ovire. Poleg tega funkcija Tolmač (Interpreter) omogoča takojšnje prevajanje pogovorov na razdeljenem zaslonu, kar je še posebej koristno v mednarodnem poslovnem okolju ali med potovanji.

Organizacija in produktivnost

Serija Galaxy S24 prinaša revolucionarne organizacijske sposobnosti z umetno inteligenco. Funkcija Pomoč za zapiske (Note Assist) omogoča ustvarjanje povzetkov in oblikovanje zapisnikov, medtem ko Pomoč za prepis (Transcript Assist) pretvarja govorne zapise v besedilo in jih povzema. To so orodja, ki naredijo vsakodnevno delo učinkovitejše in manj zamudno.

Samsung PR | Foto: Arhiv ponudnika Foto: Arhiv ponudnika

Iskanje, ki presega meje

Nova serija Galaxy S24 postavlja nove standarde v spletnem iskanju. Funkcija Iskanje z obkroževanjem (Circle to Search) uporabnikom omogoča, da s preprostim pritiskom in držanjem gumba domov ter gestami na zaslonu (obkroževanjem) hitro najdejo informacije o predmetu na sliki, osebi na videu, stvari na portretu in tako dalje. Novost, ki jo poganja Google, predstavlja pionirski korak v intuitivnem iskanju, odpira vrata novim dimenzijam raziskovanja in povezovanja z digitalnim svetom.

Fotografska revolucija

V seriji Galaxy S24 se uresničujejo sanje vsakega fotografa. Sistem Quad Tele pri Galaxy S24 Ultra z novo optiko omogoča do stokratno digitalno povečavo, kar prinaša izredno čiste posnetke s katerekoli razdalje. Funkcija Nightography dviguje nočno fotografijo na višjo raven, pri čemer večja gostota pikslov in širši koti Optičnega stabilizatorja slike (OIS) zmanjšujeta zameglitev in izboljšujeta kakovost posnetkov v slabih svetlobnih pogojih.

Inovativna tehnologija umetne inteligence omogoča uporabnikom, da s funkcijo generativno urejanje preoblikujejo in izboljšajo svoje fotografije, ustvarjajo popolne kompozicije ter celo zapolnijo robove ukrivljenih slik. To prinaša popolnoma novo dimenzijo ustvarjalnosti in personalizacije.

Samsung PR | Foto: Arhiv ponudnika Foto: Arhiv ponudnika

Izjemna zmogljivost za vse potrebe

Galaxy S24 Ultra poganja mobilna platforma Snapdragon® 8 Gen 3 Galaxy, ki skupaj z izboljšanimi frekvencami osveževanja 1-120 Hz in naprednim sistemom za hlajenje zagotavlja vrhunsko zmogljivost in učinkovitost. Tako je serija Galaxy S24 idealna za zahtevne mobilne igre, visokozmogljivo snemanje in urejanje videoposnetkov ter večopravilnost.

Galaxy S24 Ultra se ob enem ponaša z najsvetlejšim zaslonom v zgodovini serije Galaxy, ki dosega svetilnost do 2600 nitov. Ta izjemna svetlost skupaj s funkcijo Vision Booster zagotavlja odlično vidljivost v vseh svetlobnih pogojih. Steklo Corning® Gorilla® Armor dodatno ščiti zaslon pred praskami in odsevi, kar zagotavlja nemoteno ter prijetno izkušnjo gledanja.

Razpoložljivost in posebna ponudba ob prednaročilu

Prihod serije Galaxy S24 v Slovenijo ni le predstavitev novega telefona, ampak predstavlja vstop v novo desetletje mobilnih novosti, ki ga definira umetna inteligenca. Z napredno tehnologijo, ki se odraža v vsakem vidiku teh naprav, Samsung ponovno dokazuje, da je na čelu tehnološke revolucije, ki neprestano spreminja naše vsakdanje življenje.

Samsung PR | Foto: Arhiv ponudnika Foto: Arhiv ponudnika

Telefoni serije Galaxy S24 so v Sloveniji od 17. januarja 2024 na voljo za prednaročilo. S prednaročilom pametnih telefonov serije Galaxy S24 dobite odlične ugodnosti, več pomnilniškega prostora za ceno osnovne različice in dodaten bonus. Za vsa pravila in pogoje promocije obiščite spletno stran Samsung.

Samsung PR | Foto: Arhiv ponudnika Foto: Arhiv ponudnika

1Galaxy AI funkcije bodo brezplačno na voljo vsaj do konca leta 2025 na podprtih Samsung Galaxy napravah.


Naročnik oglasne vsebine je SAMSUNG GMBH

Ne spreglejte