Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
1. 11. 2018,
23.32

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,41

Natisni članek

slovenski nogometaši na delu v tujini Jan Oblak Jan Oblak Bojan Jokić Rene Krhin Miha Mevlja Josip Iličić Kevin Kampl Jasmin Kurtić Domen Črnigoj Andraž Šporar Roman Bezjak Samir Handanović

Četrtek, 1. 11. 2018, 23.32

5 let, 6 mesecev

Slovenski nogometaši na delu v tujini

Klavrn četrtek Slovencev v Rusiji

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,41

V četrtek sta v Rusiji oziroma v Turčiji Miral Samardžić in Matic Fink zaključila s serijo nastopov slovenskih nogometašev na delu v tujini med tednom, medtem ko Miha Mevlja, Žan Majer in Matija Boben v Rusiji spet niso dočakali priložnosti za igro.

Slovenska trenerja na delu v tujini:

Slaviša Stojanović izgubil loterijo kazenskih strelov 

Slaviša Stojanović | Foto: zajem zaslona/Diamond villas resort Foto: zajem zaslona/Diamond villas resort Sofijski Levski, ki ga v tej sezoni uspešno vodi nekdanji slovenski selektor Slaviša Stojanović, v prvenstvu trenutno zaseda drugo mesto z zgolj točko zaostanka za vodilnim Ludogorcem. Ljubljančan bo priložnost za odmeven rezultat, navijači Levskega čakajo na naslov bolgarskega prvaka že desetletje, v nadaljevanju sezone iskal le v domačem prvenstvu, saj se je v pokalu poslovil v osmini finala.

V sredo se je za četrtfinalno vstopnico potegoval na gostovanju v Varni proti Černomoru. Dobro mu je kazalo, saj je še ob koncu rednega dela vodil z 2:1, nato pa mu je Georgi Božilov v sodnikovem podaljšku pokvaril načrte. Izenačil je na 2:2, v podaljšku se ni več spreminjal rezultat, zato je o zmagovalcu odločala loterija kazenskih strelov. Gostitelji so bili natančnejši in premagali velikana iz Sofije s 5:4. "Sami smo si krivi. V rednem delu tekme smo imeli vse v svojih rokah, a nismo bili dovolj odgovorni," je po dvoboju poudaril Stojanović, ki ga v nedeljo čaka prvenstvena tekma proti petouvrščenemu Botevu iz Plovdiva. 

Luka Elsner se v Belgiji ne ustavlja

Luka Elsner se bori za preboj v prvo belgijsko ligo. | Foto: Sportida Luka Elsner se bori za preboj v prvo belgijsko ligo. Foto: Sportida Z Union Saint-Gilloisejem je bil v drugi belgijski ligi na delu v torek in doma z 2:0 premagal Beerschot-Wilrijk. Prvi gol je njegova ekipa z enajstih metrov zabila v 74. minuti, drugega pa iz igre deset minut pozneje.

Saint-Gilloise je še vedno na drugem mestu, saj je Mechelen, za katerim zaostaja za točko, prav tako zmagal. Ob koncu sezone v prvo ligo vodi samo prvo mesto.

Ekipa Luke Elsnerja, ki je nase pred tedni opozoril, ko je iz pokalnega tekmovanja izločil veliki Anderlecht, je v izjemni formi. V zadnjih sedmih tekmah je zbrala šest zmag in enkrat remizirala. Nazadnje je Union Saint-Gilloise izgubil 31. avgusta.

Slovenski reprezentanti na delu v tujini:

Jan Oblak, ki je v reprezentanci zaradi "poškodbe" nazadnje igral pred več kot letom dni, je izpustil prvo tekmo Atletica po 29. aprilu letos v vseh tekmovanjih. Tako se je odločil trener Diego Simeone. | Foto: Getty Images Jan Oblak, ki je v reprezentanci zaradi "poškodbe" nazadnje igral pred več kot letom dni, je izpustil prvo tekmo Atletica po 29. aprilu letos v vseh tekmovanjih. Tako se je odločil trener Diego Simeone. Foto: Getty Images

Vratarji:

Vid Belec: Sampdoria, pri kateri Mariborčan še čaka na prve minute v sezoni, med tednom v Italiji počiva.

Jan Koprivec: Pafos bo na Cipru med tednom počival, a tudi če ne bi, izkušeni primorski vratar ne bi nastopil, saj je poškodovan.

Matic Kotnik: Panionios je v skupinskem delu grškega pokala v sredo v gosteh nadigral drugoligaša Apollon Pontou s 4:0. Slovenski vratar je tokrat počival, Panionios pa je zadržal vodilno mesto v pokalni skupini H.

Jan Oblak: Atletico Madrid, ki mu gre v španskem prvenstvu odlično in je pri vrhu lestvice, je v torek v 1/16 finala španskega pokala gostoval pri četrtoligašu Sant Andreu in napredoval. Zmagal je z 1:0. Škofjeločan, ki za reprezentanco zaradi "poškodbe" ni igral že več kot leto dni, tokrat ni branil. Trener Atletica Diego Simeone ga je spočil in ga ni niti popeljal s seboj na gostovanje, tako da je prvič po 29. aprilu počival tudi v klubu.

Miha Mevlja, ki je pred tem v Rusiji redno igral, je v zadnjih dobrih dveh mesecih za Zenit zaigral le enrkat. | Foto: Getty Images Miha Mevlja, ki je pred tem v Rusiji redno igral, je v zadnjih dobrih dveh mesecih za Zenit zaigral le enrkat. Foto: Getty Images

Branilci:

Kenan Bajrić: Slovan iz Bratislave, ki ima trenutno na vrhu lestvice prve slovaške lige šest točk prednosti pred najbližjim zasledovalcem, je med tednom prost.

Jure Balkovec: Hellas Verona je v drugi italijanski ligi v torek gostovala pri Ascoliju in izgubila z 0:1. Novopečeni debitant v slovenski reprezentanci je igral vso tekmo in prejel rumen karton.

Miha Blažič: vodilni madžarski prvoligaš Ferencvaroš je bil tokrat dejaven v pokalnem tekmovanju in spravil navijače v dobro voljo, ko je upravičil vlogo favorita. V sredo je na gostovanju pri tretjeligašu Sarvariju v sedmem krogu pokala zmagal s 4:0. Primorec je odigral vso tekmo, kar tri zadetke pa je dosegel občasni islandski reprezentant Kjartan Finnbogason.

Matija Boben: za Rostov v Rusiji v tej sezoni ni odigral niti ene prvenstvene minute, je pa edinkrat nastopil v pokalu. Toda v četrtek, ko je njegov Rostov premagal Zenit s 3:1 in ga presenetljivo izločil iz pokalnega tekmovanja, priložnosti ni dobil niti v pokalu. Vso tekmo si je ogledal s klopi za rezerviste.

Antonio Delamea Mlinar: New England Revolution je pretekli konec tedna končal sezono v ligi MLS. Končal jo je na osmem mestu vzhodne konference. Šesto mesto, ki prinaša dodatne tekme za play-off, je zgrešil za devet točk. Slovenski branilec je sezono končal z 18 prvenstvenimi nastopi v 34 krogih. Njegova pogodba z New Englandom, v katerega je iz Olimpije prišel januarja lani, s koncem leta poteče in prav zanimivo bo videti, ali bo v prihodnosti še njegov član.

Erik Janža: Osijek, ki je v hrvaški prvi ligi trenutno tretji, je v sredo v osmini finala hrvaškega pokala z lahkoto v gosteh na sončnem Krku izločil istoimenskega tretjeligaša. Slavonci so zmagali s 5:1, Prekmurec pa je odigral vso tekmo. Zdaj čaka Osijek velik izziv, saj bodo v nedeljo na domači zelenici v derbiju hrvaškega prvenstva gostili vodilni Dinamo Zagreb.

Bojan Jokić: Ufa, katere kapetan, ki je hkrati tudi kapetan slovenske reprezentance, je poškodovan, je bila v Rusiji sredi tedna prosta.

Luka Krajnc: Frosinone, ki se v prvi italijanski ligi bori za obstanek, je bil sredi tedna prost.

Miha Mevlja: izkušeni slovenski branilec je lahko s statusom v svojem klubu pošteno zaskrbljen. Po tem, ko za Zenit ni odigral niti minute na zadnjih osmih prvenstvenih tekmah, v četrtek ni zaigral niti v pokalu, v katerem je pred tem sicer nastopil. Vodilni ruski prvoligaš je sicer izpadel, potem ko je z 1:3 izgubil v gosteh pri Rostovu. Vso tekmo je presedel na klopi.

Nemanja Mitrović: Jagiellonia Bialystok, ki je trenutno na drugem mestu prvoligaške razpredelnice na Poljskem, se je v sredo namučila, da je v 1/16 finala pokalnega tekmovanja izločila drugoligaški klub GKS Katowice. Zmagala je z 1:0, odločilni zadetek pa je dosegel Brazilec Guilherme v četrti minuti sodnikovega podaljška drugega dela podaljška. Ljubljančan je razburljivo tekmo spremljal s klopi za rezervne igralce.

Petar Stojanović: vodilni hrvaški prvoligaš Dinamo Zagreb, ki odlično nastopa tudi v ligi Europa, v kateri ima po treh tekmah skupinskega dela maksimalen izkupiček devetih točk, je v osmini finala pokalnega tekmovanja v sredo v gosteh nadigral tretjeligaša Zelino s 4:0. Ljubljančan ni stopil na igrišče. Trener mu je namenil počitek, drugače pa bi lahko bilo v nedeljo, ko bodo modri v derbiju kroga gostovali pri Osijeku.

Aljaž Struna: Palermo je v torek s 3:0 v drugi italijanski ligi zmagal v gosteh pri Carpiju. Pirančan je igral od prve do zadnje minute, rožnati pa na lestvici zastajajo le za Pescaro, ki ima točko, a tudi tekmo več od Palerma.

Nejc Skubic: Konyaspor je v sredo doživel boleč izpad v četrtem krogu turškega pokala. V gosteh je izgubil proti drugoligašu Kahramanmarassporju. Ljubljančan ni kandidiral za nastop.

Domen Črnigoj je dosegel prvi zadetek v tej sezoni. | Foto: Žiga Zupan/Sportida Domen Črnigoj je dosegel prvi zadetek v tej sezoni. Foto: Žiga Zupan/Sportida

Vezisti:

Jaka Bijol: pretekli konec tedna se je vrnil po poškodbi, ki jo je staknil na zadnji reprezentančni akciji, ko je pod vodstvom zdaj že nekdanjega selektorja Tomaža Kavčiča debitiral v majici Slovenije, in zaigral v zadnjem delu tekme za CSKA, ki je v ruski premier ligi doma nepričakovano izgubil proti Krasnodarju. Med tednom Moskovčani, ki igrajo tudi v ligi prvakov, počivajo.

Domen Črnigoj: Lugano se je v sredo prebil v četrtfinale švicarskega nogometnega pokala. Pred domačimi gledalci je izločil Xamax iz Neuchatela s 3:1. Dvoboj je bil odločen šele po podaljških. Primorec je vstopil v igro v 60. minuti, ko je bil rezultat še 0:0. Že minuti pozneje je dosegel prvi gol na tekmi. To je njegov strelski prvenec v tej sezoni.

Josip Iličić: Atalanta, ki je po vrnitvi Kranjčana v začetno postavo spet začela zmagovati in dobila obe tekmi, na katerih je njen najboljši posameznik nastopil od prve minute, je sredi tedna v Italiji prosta.

Kevin Kampl: RB Leipzig je v sredo v drugem krogu nemškega pokala na domačem štadionu v prvoligaškem obračunu izločil Hoffenheim (2:0), ki nastopa v ligi prvakov. Rdeči biki so se tako uvrstili med 16 najboljših. Oba zadetka je dosegel Timo Werner, Slovenec, rojen v Solingenu, pa je odigral 79 minut. Igrišče je zapustil v trenutku, ko je njegovo moštvo že vodilo z 2:0.

Rene Krhin: po prihodu novega trenerja na klop Nantesa, priznanega bosanskega nogometnega strokovnjaka Vahida Halilhodžića v prvenstvu na prvih dveh tekmah pod njegovim vodstvom ni odigral niti minute, je pa zato dobil priložnost v torek v francoskem ligaškem pokalu in jo dobro izkoristil. Na igrišču je bil vso tekmo. Nantes pa je v gosteh pri Montpellierju zmagal s 3:0 in zlahka napredoval v osmino finala tekmovanja.

Jasmin Kurtić: izkušeni slovenski reprezentant bo zaradi zloma komolca prisiljen počivati še kar nekaj časa, tako da Spal nanj ne bo mogel računati še dolgo. Tokrat je sredi tedna, tako kot večina italijanskih prvoligašev, prost.

Žan Majer: za Rostov v Rusiji v tej sezoni ni odigral niti ene prvenstvene minute, je pa edinkrat nastopil v pokalu. Toda v četrtek, ko je njegov Rostov premagal Zenit s 3:1 in ga presenetljivo izločil iz pokalnega tekmovanja, priložnosti ni dobil niti v pokalu. Vso tekmo si je ogledal s klopi za rezerviste.

Rajko Rotman: Kayserispor je v Turčiji v sredo v četrtem krogu pokalnega tekmovanja napolnil mrežo četrtoligašu Pazarsporju. Če se je prvi polčas presenetljivo končal z 1:1, pa so gostitelji v nadaljevanju prevladovali na igrišču in dosegli kar pet zadetkov. Skupno so zmagali s 6:1. Mariborčan je odigral vso tekmo.

Leo Štulac: Parma je bila  v Italiji sredi tedna prosta.

Benjamin Verbič: kijevski Dinamo, ki je v zadnjem prvenstvenem krogu nepričakovano izgubil in zdaj za vodilnim Šahtarjem zaostaja za pet točk, si je rane celil v sredo pri tretjeligašu Minaj. Dvoboj osmine finala je dobil s 3:1 in napredoval med osem najboljših. Dišalo je po presenečenju, saj je ukrajinski podprvak prvi polčas izgubil z 0:1, nato pa so favoriti od 50. do 58. minute dosegli tri zadetke. Vojničan ni kandidiral za tekmo.

Miha Zajc: Empoli, ki se bori za obstanek v prvi italijanski ligi in je trenutno na 18. mestu, ki ob koncu sezone prinaša selitev nazaj med drugoligaše, je med tednom prost. Bo pa v prvenstvu dejaven že v petek, ko bo gostoval v vročem Neaplju.

Jagiellonia Bialystok se je na Poljskem uvrstila v osmino finala pokalnega tekmovanja. Roman Bezjak je odigral 79 minut. | Foto: Vid Ponikvar Jagiellonia Bialystok se je na Poljskem uvrstila v osmino finala pokalnega tekmovanja. Roman Bezjak je odigral 79 minut. Foto: Vid Ponikvar

Napadalci:

Robert Berić: Krčan je za Saint Etienne v tej sezoni zbral le štiri nastope in vsega 83 minut igre. V sredo bi moral s Saint Etiennom v 1/16 finala francoskega pokala gostovati pri prvoligašu Nimesu, a je dvoboj zaradi močnega deževja in neprimernih razmer za igro odpadel. Naknadni termin še ni znan. Zanimivo, ista kluba sta se pomerila že prejšnji petek, ko je bilo, prav tako v Nimesu, 1:1.

Roman Bezjak: Jagiellonia Bialystok, ki je trenutno na drugem mestu prvoligaške razpredelnice na Poljskem, se je v sredo namučila, da je v 1/16 finala pokalnega tekmovanja izločila drugoligaški klub GKS Katowice. Zmagala je z 1:0, odločilni zadetek pa je dosegel Brazilec Guilherme v četrti minuti sodnikovega podaljška drugega dela podaljška. Korošec je odigral 79 minut.

Tim Matavž: Vitesse, ki še nekaj časa ne bo mogel računati na slovenskega napadalca, ki se je pred časom huje poškodoval, se je v nizozemskem pokalu uvrstil v osmino finala. V sredo je v gosteh premagal prvoligaša Heracles z 2:0.

Andraž Šporar: Slovan iz Bratislave, ki ima trenutno na vrhu lestvice prve slovaške lige šest točk prednosti pred najbližjim zasledovalcem, je med tednom prost. Ljubljančan tako med tednom ne bo imel priložnosti, da še izboljša svoj strelski učinek v slovaškem prvenstvu. Po 13 krogih je z 11 goli na vrhu lestvice strelcev.

Na seznamu so nogometaši, ki so se znašli na prvem reprezentančnem seznamu zdaj že nekdanjega selektorja Tomaža Kavčiča za marčevski prijateljski tekmi proti Avstriji in Belorusiji, na drugem reprezentančnem seznamu konec maja za gostovanje proti Črni gori, na tretjem reprezentančnem seznamu za tekmi lige narodov proti Bolgariji in Cipru oziroma zadnjem seznamu za oktobrski tekmi lige narodov proti Norveški in Cipru.

Preostali slovenski nogometaši, ki igrajo v tujini:

Prvi zadetek Timija Elšnika v Angliji:

Drugi zadetek Timija Elšnika v Angliji:

Zadetka Marka Nunića (Larissa) v Grčiji pri 0:30 in 2:30:

Jon Gorenc Stanković (Huddersfield Town)

Anglija, 1. liga

Med tednom nima tekme.

 
Timi Max Elšnik (Mansfield Town) Anglija, 4. liga

Crewe Alexandra : Mansfield Town 0:3

V polno je zadel v 6. in 35. minuti. V tej sezoni je v Angliji dosegel tri zadetke.

Zlatko Dedić (Wacker Innsbruck)

Avstrija, pokal

Hartberg : Wacker Innsbruck 4:3 Igral je od 68. minute.
Patrik Eler (Wacker Innsbruck) Avstrija, pokal Hartberg : Wacker Innsbruck 4:3 Igral je vso tekmo in v 14. minuti zadel za 1:1.
Rajko Rep (Hartberg) Avstrija, pokal

Hartberg : Wacker Innsbruck 4:3

Ni igral, ni ga bilo niti na klopi.
Žan Pelko (Austria Celovec) Avstrija, 2. liga

Med tednom nima tekme.

 

Nicolas Rajsel (Oostende)

Belgija, 1. liga

Club Brugge : Oostende 4:0

Ni igral, ni ga bilo niti na klopi.
Alen Ožbolt (Lokomotiv Plovdiv) Bolgarija, pokal

Dunav 2010 : Lokomotiv Plovdiv 1:2

Ni igral.
Željko Filipović (Dinamo Brest) Belorusija, 1. liga

Dinamo Brest : BATE Borisov 1:3

Ni igral, ostal je na klopi.
Elvis Džafić (Sarajevo) BiH, 1. liga

Med tednom nima tekme.

 
Ernest Grvala (GOŠK Gabela) BiH, 1. liga

Med tednom nima tekme.

 

Emil Velić (Mladost Doboj Kakanj)

BiH, 1. liga

Med tednom nima tekme.  
Miha Vidmar (GOŠK Gabela) BiH, 1. liga Med tednom nima tekme.  

Andraž Struna (Anorthosis Famagusta)

Ciper, 1. liga

Med tednom nima tekme.  
Saša Aleksander Živec (Omonia Nikozija) Ciper, 1. liga

Med tednom nima tekme.

 
Matija Širok (Pafos) Ciper, 1. liga Med tednom nima tekme. .
Damjan Vuklišević (Slovan Liberec) Češka, 1. liga

Med tednom nima tekme.

 
Aleš Mertelj (MFK Karvina) Češka, pokal, 1/16 finala

Karvina : Jablonec 1:0

Igral je vso tekmo.
Dejan Djermanović (Paide Linnameeskond) Estonija, 1. liga

Med tednom nima tekme.

 

Denis Petrić (Guingamp)

Francija, pokal

Guingamp : Angers 3:2 (0:0) po 11-metrovkah

Ni kandidiral za tekmo.

Jan Repas (Caen)

Francija, pokal

Dijon : Caen 3:1

Ni igral, ostal je na klopi.

Milan Kocić (Panionios) Grčija, pokal

Apollon Pontou : Panionios 0:4

Ni kandidiral za tekmo.
Marko Nunić (Larissa) Grčija, pokal

Larissa : Orodotos 4:1

Prvič, odkar je poleti v Grčijo prišel iz Aluminija, je tekmo začel v prvi postavi in v drugem nastopu najprej v 22. minuti zadel za 1:0, potem pa v 68. minuti še za 4:0.
Rene Mihelič (Delhi Dynamos) Indija, 1. liga Med tednom nima tekme.  
Matej Poplatnik (Kerala Blasters) Indija, 1. liga Med tednom nima tekme.  
Valter Birsa (Chievo) Italija, 1. liga Med tednom nima tekme.  

Boštjan Cesar (Chievo)

Italija, 1. liga

Med tednom nima tekme.

 

Samir Handanović (Inter)

Italija, 1. liga

Med tednom nima tekme.

 

Rok Vodišek (Genoa) Italija, 1. liga Milan : Genoa 2:1 Ni igral, ostal je na klopi.

Siniša Anđelković (Venezia)

Italija, 2. liga

Cremonese : Venezia 0:1

Ni igral, sedel je na klopi.

Enej Jelenič (Carpi)

Italija, 2. liga

Carpi : Palermo 0:3

Igral je vso tekmo.

Zlatan Ljubijankić (Urawa Reds)

Japonska, 1. liga

Med tednom nima tekme.

 

Dejan Trajkovski (Akademija Puškaš)

Madžarska, pokal

Dunaujvaros PASE : Puškaš 0:2

Igral je vso tekmo.

Ivica Guberac (Floriana) Malta, 1. liga

Med tednom nima tekme.

 

Nik Omladič (Greuther Fürth)

Nemčija, 2. liga

Med tednom nima tekme.

 

Dominic Maroh (Uerdingen) Nemčija, 3. liga

Med tednom nima tekme.

 

Jovan Vidović (Meppen)

Nemčija, regionalni pokal

Jeddeloh : Meppen 1:4

Igral je vso tekmo.

Haris Vučkić (Twente)

Nizozemska, pokal

Twente : Noordwijk 4:2

Ni igral, ni ga bilo niti na klopi.
Filip Valenčič (Stabaek) Norveška, 1. liga

Med tednom nima tekme.

 
Damjan Bohar (Zaglebie Lubin) Poljska, 1. liga

Med tednom nima tekme.

 

Goran Cvijanović (Arka Gdynia)

Poljska, 1. liga 

Med tednom nima tekme.

 

Uroš Korun (Piast Gliwice)

Poljska, pokal

Piast Gliwice : Legia Varšava 1:1* po 11-metrovkah

Odigral je vseh 120 minut in bil eden od dveh nesrečnih domačih nogometašev, ki sta bila neuspešna pri streljanju enajstmetrovk.

Matej Palčič (Wisla Krakov)

Poljska, 1. liga

Med tednom nima tekme.

 
Matej Pučko (Korona Kielce) Poljska, 1. liga

Med tednom nima tekme.

 
Dejan Vokić (Zaglebie Sosnowiec) Poljska, 1. liga

Med tednom nima tekme.

 

Gregor Balažic (Ural Jekaterinburg)

Rusija, pokal, osmina finala

Ural : Nižni Novgorod 2:0

Ni igral, ostal je na klopi.

Lovro Bizjak (Ufa) Rusija, 1. liga

Med tednom nima tekme.

 

Denis Popović (Orenburg)

Rusija, pokal, osmina finala

Orenburg : Tyumen 1:0

Ni kandidiral za tekmo.

Miral Samardžić (Krila Sovjetov Samara) Rusija, pokal

Krila Sovjetov Samara  : Krasnodar 1:2

Igral je vso tekmo.

Kenan Fatkić (Thun)

Švica, pokal

Wil : Thun 3:5 (1:1) po 11-metrovkaj

V igro je vstopil v 84. minuti, nato pa v loteriji kazenskih strelov kot zadnji zadel v polno.

Nejc Mevlja (Schaffhausen)

Švica, 2. liga

Med tednom nima tekme.

 

Matic Fink (Rizespor)

Turčija, pokal

Sariyer : Rizespor 1:2

Igral je v prvem polčasu.
Boban Jović (Bursaspor) Turčija, pokal

Bursaspor : Trabzon 1:2

Ni igral, ni ga bilo niti na klopi.
Jure Matjašič (Sacramento Republic) liga USC, končnica Izpadel je iz končnice.  

Prvoligaško dogajanje na Planet TV in Sportalu

V sezoni 2018/19 štiri tekme #PLTS na vsak krog spremljamo v neposrednem televizijskem prenosu na programih Planet in Planet 2. Ob tem je na Planet 2 vsak ponedeljek ob 20. uri na sporedu še oddaja Goool!, ki jo vodi Dani Bavec. Več o razporedu tekem si lahko preberete TUKAJ.

Ne spreglejte