Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
29. 3. 2012,
9.54

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Četrtek, 29. 3. 2012, 9.54

8 let

Rekreacija z Jasno Kuljaj (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Ena najbolj priljubljenih televizijskih voditeljic je velika ljubiteljica Šmarne gore in rekreacije na prostem, a le takrat, ko se ji okoliščine zdijo idealne.

"Čudovito bi bilo, če bi imela disciplino in voljo za Šmarno goro vsak dan, vendar sem tip človeka, ki zjutraj najprej pogleda skozi okno, kakšno je vreme, in vmes še premisli o svojih trenutnih vitalnih sposobnostih. Če počutje ni optimalno, ne grem nikamor. To bi bil mazohizem. Rada pa bi prišla do točke, da bi se odpravila tudi v manj idealnih okoliščinah, se pravi v slabem vremenu, ali ko ne bi bila razpoložena, ampak za to bi me moral že kdo načrtno priganjati," razlaga Jasna v smehu, medtem ko se vzpenjamo. "Včasih 'Šmarka' odpade preprosto zato, ker se nanjo najraje odpravim ob dopoldnevih sredi tedna, ko na njej prevladujejo upokojenci in je mir. Takrat pa ne najdem družbe, saj večina potencialnih kandidatov dela. Verjemite, zelo neprijeten občutek je, ko pošlješ sms desetim ljudem, pa ti napišejo odgovor 'sori, eni pač delamo' (smeh). Da bi šla sama? To pa že ne. Nisem samotar, hudič je, če se nimaš s kom pogovarjati."

In tako se je zgodilo, da je za njo pol leta fizične hibernacije, med katero je bila rekreacija na stranskem tiru. "Zagotovo k temu pripomore dejstvo, da mi razgibavanje v zaprtih prostorih ne ustreza, čeprav sem se že večkrat poskušala prisiliti, a se je vedno končalo po nekaj obiskih fitnesa ali aerobike." No, kljub temu ni sledu o povešenem tonusu in, kot smo se lahko prepričali, Jasnina telesna pripravljenost sploh ni problem. Vrh smo kljub temu, da je Jasna prejšnji večer snemala oddajo Na zdravje do poznih večernih ur in ji je spanca primanjkovalo, dosegli v dobre pol ure in nobenega dvoma ni bilo, da se bomo za svoj trud nagradili s porcijo svežega regrata v spremljavi sončnih žarkov. Jasni ga osebno postreže Gregor iz gostilne Ledinek, seveda, saj je redna in močno zaželena gostja Šmarne gore. "Užitku se zelo nerada odpovem. Ko mi nekaj zadiši, mi zadiši, težko me je ustaviti. Ne obremenjujem se preveč, za zdaj sem zadovoljna s seboj in svojim videzom." Novopečeno tridesetletnico vprašamo o odnosu do lepotnih popravkov in nam odgovori: "No, nos sem si sicer dala popraviti, a to ni stvar pomlajevanja. Za zdaj je bil to edini poseg na mojem obrazu, potrebe po novih estetskih posegih pa nimam. Kdo ve, morda bom čez deset let po čem posegla, pustimo se presenetiti. Sicer pa menim, da dobro notranje počutje najboljše vpliva na zunanjost. Mrkemu izrazu na obrazu ne pomaga nobena injekcija. Če samo malo bolj veselo gledaš v svet, si takoj privlačnejši."

Ne spreglejte