Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
30. 6. 2023,
8.04

Osveženo pred

10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,26

Natisni članek

OP ZDA tenis Caroline Wozniacki

Petek, 30. 6. 2023, 8.04

10 mesecev

Caroline Wozniacki

Po vrnitvi s porodniške do posebnega povabila

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,26
Caroline Wozniacki | Caroline Wozniacki je po vrnitvi na teniška igrišča prejela posebni povabili za nastop na odprtem prvenstvu ZDA ter največjem kanadskem turnirju na trdi podlagi, ki bo letos v Montrealu. | Foto Reuters

Caroline Wozniacki je po vrnitvi na teniška igrišča prejela posebni povabili za nastop na odprtem prvenstvu ZDA ter največjem kanadskem turnirju na trdi podlagi, ki bo letos v Montrealu.

Foto: Reuters

Danka Caroline Wozniacki je po vrnitvi na teniška igrišča prejela posebni povabili za nastop na odprtem prvenstvu ZDA ter največjem kanadskem turnirju na trdi podlagi, ki bo letos v Montrealu, so sporočili organizatorji tekmovanj.

Caroline Wozniacki
Sportal Po treh letih odsotnosti in rojstvu dveh otrok se vrača

Največji kanadski turnir serije WTA bo med 3. in 14. avgustom v Montrealu, seznam igralk pa bo znan 13. julija, so še sporočili organizatorji.

"Hvaležna sem za to priložnost. V Montrealu sem osvojila eno večjih lovorik v karieri pri vsega 20 letih. Zaradi tega bo to primeren turnir za mojo vrnitev oziroma drugo poglavje v poklicnem tenisu," je dejala 32-letna Caroline Wozniacki.

Pred objavo kanadskega turnirja je Wozniackijeva prejela tudi posebno povabilo za nastop na OP ZDA. Igralka je že v reviji Vogue oznanila, da namerava igrati v New Yorku, uradna potrditev pa je prišla nekaj ur kasneje.

Danska teniška igralka je v četrtek objavila, da se po treh letih odsotnosti in rojstvu dveh otrok vrača v profesionalni tenis.

Nazadnje je dvoboj odigrala januarja 2020, ko je v tretjem krogu odprtega prvenstva Avstralije izgubila proti Tunizijki Ons Jabeur. Mesec dni pred tem je dejala, da bo OP Avstralije 2020 njen zadnji veliki turnir.

Prav iz Melbourna pred petimi leti ima edino zmago na turnirjih za grand slam, še dvakrat pa je igrala v finalu (OP ZDA 2009, 2014).

Wozniackijeva je v karieri s turnirskimi nagradami zaslužila več kot 32 milijonov evrov. Doslej je zbrala 30 turnirskih naslovov, najvišje na lestvici WTA pa je bila povsem na vrhu, in sicer oktobra 2010. Številko ena je zasedala 71 tednov.

Kaja Juvan
Sportal Kaji Juvan je uspelo!
Carlos Alcaraz
Sportal Na vrhu je vroče: Alcaraz prehitel Đokovića
Ne spreglejte