Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
4. 11. 2014,
12.48

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

pohištvo

Torek, 4. 11. 2014, 12.48

6 let, 7 mesecev

Kuhinje DanKüchen so številka 1 tudi v Sloveniji

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Poleg tega, da so številka 1 v sosednji Avstriji in imajo prek 1 milijon zadovoljnih kupcev po svetu, so po raziskavi potrošnikov tudi številka 1 pri nas!

Na podlagi mednarodno priznane in ene izmed najbolj odmevnih raziskav, ki jih opravlja švicarska hiša ICERTIAS s pomočjo metode CAWI - DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing - Deep Mind Awareness), kjer je bilo anketirancem zastavljenih točno 34 vprašanj na temo ocenjevanja in zavedanja o najkakovostnejših blagovnih znamkah s področja notranjega opremljanja in oblikovanja, med katerimi je bilo zastavljeno tudi vprašanje o proizvajalcu najbolj kakovostnih kuhinj in kuhinjskega pohištva v Sloveniji, so prvo mesto na slovenskem trgu zavzele kuhinje blagovne znamke DanKüchen. Metoda, ki ji zaupa tako zdaleč največ anketirancev kot podjetij, sloni na odprtih vprašanjih, kjer odgovori anketirancem niso podani vnaprej. To zagotavlja, da izpraševanci sami podajo odgovore na zastavljena vprašanja, s čimer je zagotovljena največja možna stopnja kredibilnosti in relevantnosti podanih odgovorov. Na osnovi odgovorov je podjetje DanKüchen bilo upravičeno do vstopa v program QUDAL - QUality MeDAL za Slovenijo, s čimer si je prislužilo prestižno nagrado zlatega odličja za kakovost in naziv absolutnega zmagovalca v kategoriji proizvajalca kuhinj v Sloveniji.

Ob tej priložnosti smo seveda za komentar povprašali enega izmed največjih uvoznikov kuhinj DanKüchen pri nas, lastnika in direktorja DanKüchen Ljubjana-BTC in DanKüchen Kranj:

"Slovenski kupec, navkljub vsesplošni krizi in upadu kupne moči, ki jo je kriza prinesla, ostaja zvest kakovosti. V pohištveni branži, še posebej pa na segmentu kuhinj in kuhinjske opreme, kjer kuhinje ne izbiramo ravno vsako leto znova, slovenski kupec ne sklepa kompromisov ne na račun cene in ne na račun kakovosti.

Sami opažamo, da se na področju trendov opremljanja kuhinj slovenski potrošnik povsem enači s kulturo najvišjih kakovostnih in sodobnih standardov, ki jih prinašajo kakovostne kuhinje. Sledi sodobnim trendom in novostim, zanimajo ga napredne kuhinjske rešitve, vrhunski materiali, navsezadnje pa tudi celoten videz in postavitev.

Skratka, zanimajo ga vrhunske kuhinje.

Zato smo prestižne nagrade, ki je plod natančne metode analiziranja potrošnikov in resničen rezultat merjenja kakovosti skozi oči potrošnikov, veseli še toliko bolj. V naših salonih kuhinj tako v Ljubljani v BTC-ju (Hala 9, Šmartinska 152) kot v salonu v Kranju ponujamo širok asortiment vseh modelov kuhinj, ki jih predstavljamo na trgu, in se skupaj z vrhunsko usposobljenim kadrom že več kot debelo desetletje trudimo slediti zahtevam slovenskega potrošnika.

V izziv zadovoljitve visokih standardov in trendov pri opremljanju kuhinj, ki jih ima slovenski kupec kuhinje, s ponosom vstopamo tudi tako, da smo salon kuhinj v Ljubljani opremili tako z najsodobnejšim programom, največjo razstavno površino kuhinj DanKüchen v Sloveniji ter tudi s predstavitvijo ekskluzivnega programa kuhinj DanKüchen - LUXDAN Premium.

Nedvomno nam tudi zaradi tega zaupajo največje zvezde slovenske estrade, top slovenske kuharske oddaje in resničnostni šovi, ki jih snemajo ravno v našem salonu v BTC-ju."

Metoda, na podlagi katere je podjetje DanKüchen postal prestižni zmagovalec na področju kuhinj v Sloveniji, je izvedena po določbah Mednarodnega kodeksa trženjskih in družbenih raziskav, ki sta jih sprejela tako Mednarodna trgovinska zbornica (ICC) kot Evropsko združenje tržnoraziskovalnih strokovnjakov (ESOMAR).

Za dodatne informacije o kuhinjah DanKüchen predlagamo, da se obrnete na spletno stran www.dankuchen-ljubljana.si ali www.dankuchen-kranj.si, kjer si lahko ogledate celoten program njihovih kuhinj.

Ne spreglejte