Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
23. 11. 2012,
9.35

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Petek, 23. 11. 2012, 9.35

6 let, 7 mesecev

13. dan: Vselitev novega para

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Koleno je v dobrem stanju, je odločil zdravnik in Domnu dovolil, da se z medicinsko sestro Saro vseli nazaj v Paradise Hotel.

Čeprav je bilo solza, ko je Domen zapustil rajski hotel, veliko, je bil sprejem ob ponovni vselitvi dokaj hladen. "Vesela sem, da je Domen nazaj, ampak ne vem, kaj ima trenutno v glavi," je povedala njegova nekdanja cimra Sara. Da je bilo presenečenje toliko bolj kislo, je poskrbela še nova stanovalka Sara, njena funkcija je, da je Domnova medicinska sestra in štiri dni skrbi zanj. V kolikor bo svojo nalogo dobro opravila, bo dobila imuniteto, če se poškodba ponovi, morata z Domnom oba oditi.

Dan se je nadaljeval s spletkami in taktičnimi pogovori. Alja je prepričana, da zdaj, ko nima več imunitete, ekipa razmišlja o njeni izselitvi, sama pa je priznala, da je ženski del ekipe malo pustila na strani, saj si je želela spoznati še fante. Sara je želela izvedeti, kako ima "postlano" pri Domnu, zato mu je zaupala, da ji je všeč, on pa se je neposrednemu odgovoru spretno izmuznil.

Mini zmenkarije Dan se je vrtel okoli nove sostanovalke Sare, kar preostalim dekletom ni bilo preveč pogodu. Lili ni skrivala svojih pogledov, s katerimi je prebadala Saro. Nova stanovalka je dobila nalogo, da mora imeti z vsakim zmagovalcem mini zmenek. Na kratkih zmenkarijah je spoznala vse in oni njo. "Karakterno si mi všeč in všeč mi je, da si prizemljena," jo je ocenil Deni, a v izjavi zaupal, da mu vizualno ni všeč. Blaž ji je rekel, da se mu zdi, da se je vklopila, z Gregorjem sta govorila o šoli, saj se že od tam poznata na videz, in Gabrijel ji je pihal na dušo, da ima rad ženske s temnejšo poltjo. Med vsemi tekmovalci je Sara izbrala Filipa, s katerim se bosta že danes ob 21. uri odpravila na pustolovski zmenek.

Spet so površno brali "Filip je videti zabaven in prepričana sem, da mi z njim ne bo dolgčas. Drugi so bili videti bolj šminkerji," je svojo odločitev pojasnila medicinska sestra, ki pa je na koncu ugotovila, da bi lahko izbrala tudi Domna, a zopet niso natančno prebrali navodil.

Plesni šov vročih osemdesetih let Po petju je na vrsto prišel še ples. Oblečeni v pisane oprave in z lasuljami na glavi so imeli pari eno uro časa, da se pripravijo na svojo točko. Najbolje sta se odrezala Lili in Gregor, ki sta bila najbolj profesionalna, je njun ples komentirala Sara. Pravijo, da je v vinu resnica, zato se je večer končal s solzami na Aljinih licih, saj ji je Deni povedal, da je bil prepričan, da bo izbrala njega, saj bi bila z njim močnejša. V Alji so se sprožila čustva.

Kaj bo prinesel 14. dan? Zmenek Filipa in nove sostanovalke Sare. Kako se bosta imela, bo preskočila iskrica in bo Suzana ostala brez partnerja? Vse izveste danes ob 21. uri na Planet TV.

Ne spreglejte