Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
16. 11. 2012,
13.50

Osveženo pred

8 let, 1 mesec

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Petek, 16. 11. 2012, 13.50

8 let, 1 mesec

Domen: Če nisi zamerljiv, je to lepa izkušnja

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Domen je resničnostni šov Paradise Hotel zapustil prostovoljno, saj je svoje zdravje postavil pred denar in nadaljevanje strateške igre.

Zakaj si se odločil, da se boš prijavil v resničnostni šov Paradise Hotel?

Pravzaprav so me k temu spodbudili prijatelji, saj jaz na začetku tega šova sploh nisem poznal. Ko sem izvedel, za kaj gre, mi je bila všeč ideja, da greš od doma in si izoliran. Rad imam nove izkušnje v življenju, zato me je zanimalo, kako bom funkcioniral. Tudi Kostarika se mi je zdela zanimiva, tako da se mi je zdelo, da bo to nekakšen oddih – počitnice v rajskem hotelu.

Bojiš se kač, kako si se spoprijel s tem strahom, glede na to, da si šel v Kostariko?

Ko smo prispeli, so nam bile vse živali dokaj nenavadne, saj so bile zelo velike. Metulji, kobilice, vse živali so bile ogromne, a smo jih čez nekaj časa vzljubili, saj so bile ves čas okoli nas. Vseeno je ostal priokus in kače ne bi imel doma. Odkar sem se vrnil v Slovenijo, me sploh ni več strah žuželk.

Si imel v hotelski sobi kakšne obiskovalce?

Mislim, da so kar v vsaki sobi ti "gekoti", naši martinčki, ki se plazijo po sobi in se kar glasno oglašajo. Vsi smo jih vzljubili in jih tudi božali.

Na dan izločanja si presenetil in se odločil, da Paradise Hotel zapustiš ti, tako da sta dekleti dobili še eno možnost. Kako to, da si se tako odločil, bi odločitev zdaj spremenil?

To je bila zame zelo težka odločitev, a se mi je poškodba ponovila, tako da nisem mogel drugače kot misliti na svojo prihodnost in kariero, ki mi zelo veliko pomenita. Sem košarkarski sodnik, zato moram veliko teči. Sicer sem se odločil, da v Kostariki ne bom imel posega, saj se mi je zdelo bolj varno doma, a po posvetu z zdravnikom se mi je zdelo bolje, da zapustim resničnostni šov. S tem sem dal priložnost drugim, a je bilo res težko, ker me je ustavila nadnaravna sila. Najverjetneje bi se odločil enako, saj me je noga resnično bolela in ne bi mogel sodelovati pri igrah.

Renata je nagovarjala Lili, da jo boš zapustil. Koga bi izbral, Lili ali katero drugo?

V izboru partnerjev smo se odločili, da jih bomo zamenjali, ker smo si sami ustvarili takšno mnenje, in v tem primeru bi Sara ostala brez partnerja. Stopil bi k njej, a ker se to ni zgodilo, je šel Blaž k Sari, Gregor pa k Lili. Glede Renatinega nagovarjanja Lili pa lahko rečem samo vse čestitke, da je imela tako dobro taktiko. Renati ničesar ne zamerim, saj je za svoj obstoj marsikdo moral reči kaj, česar v resnici sploh ni resno mislil.

Več dekletom si bil všeč. Ti je njihova naklonjenost ugajala?

Vsakemu moškemu je všeč, če ima pozornost deklet, in tudi meni je ugajalo, je pa res, da takrat nisem razmišljal o tem, ampak sem bil skoncentriran na igro.

Ali je bilo tebi katero izmed deklet všeč?

Sem odprt tip človeka, tako da sem se z vsemi dekleti dobro razumel. Rad se pogovarjam, tako da sem se trudil imeti z vsemi stik, je pa res, da mi je izmed deklet najbolj v oči padla Anastazija, saj mi je vizualno najbolj ugajala, a je bila na začetku zelo zadržana, tako da je nisem dobro spoznal.

Kaj se je dogajalo pod slavnimi rjuhami?

Prve noči nisem preživel s partnerico Lili, saj sem bil v bolnišnici. Ko sem se vrnil, sem dobil nekakšno nagrado, da si lahko izberem eno izmed deklet, ki bo skrbelo zame. Izbral sem Lili, ker je bila moja partnerica. Dogovorila sva se, da me bo zmasirala. V postelji me je zmasirala, ker mi je masažo obljubila, a saj vsakemu moškemu ugaja masaža. To se je spremenilo v pogovarjanje pod rjuhami, kjer sem ji razlagal, kako je bilo v bolnišnici, ona pa je povedala, kaj so oni počeli. To je vse, saj ni prišlo do fizičnega stika, poljubljanja ali česa drugega. Je pa res, da sem takrat dobil občutek, da ona nekaj čuti do mene, a sam v tako kratkem času ne morem razviti takšnih čustev.

Rekel si, da si ji razlagal anekdote iz bolnišnice. Kaj pa se je dogajalo tam?

Njihove bolnišnice so čisto drugačne od naših. Avtomobil me je pripeljal čisto do vhoda, kjer sem dobil invalidski voziček, ki je bil skoraj bolj majav od mene. Ko smo prišli notri, so vsi govorili špansko, zelo slabo angleško in kar naenkrat ostaneš sam. V roke so mi dali injekcijo, ki sem jo pozneje dobil, kar sam sem moral paziti nanjo. Kaj me boli, smo si na pol kazali z rokami. Zanimiva je tudi zgodba, da je, ko sem dobil blokado v koleno, zdravniku zazvonil telefon in je kar izpustil mojo injekcijo, ki je bila še v nogi, ter mi jo dal v roke, da je lepo govoril po telefonu.

Po čem si boš najbolj zapomnil šov? Kaj je bil najlepši in kaj najbolj grenak trenutek?

Najbolj grenak trenutek je bil, ko sem moral zapustiti resničnostni šov zaradi višje sile. Želel sem si bolj spoznati ljudi in igrati to igro. Lepi spomini pa so na Kostariko, na vse tekmovalce, s katerimi smo še vedno prijatelji in se družimo. Bila je nepozabna izkušnja. Če nisi zamerljiv, je to lepa izkušnja in veliko se lahko tudi naučiš.

Če bi imel možnost, da se vrneš v Paradise Hotel, ali bi kaj spremenil?

Zdaj, ko gledam nazaj, bi verjetno več stvari zadržal zase, saj sem zelo zaupljiv in se vsakemu odprem. Na koncu se je izkazalo, da karkoli osebnega poveš, to izkoristijo.

Ne spreglejte