Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
21. 12. 2012,
11.01

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Petek, 21. 12. 2012, 11.01

8 let

36. dan: Sarč izbrala Domna in domov poslala Miča

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Na novi izbiri partnerjev je kratko potegnil Mič, saj je tako kot Domen izbral Sarč, ona pa se je odločila igro nadaljevati z Domnom.

Dan v Paradise Hotelu se je začel zelo spodbudno, saj so po odhodu svetlolase Sare stanovalci bolj povezani. "Odkar je Sara šla, je vzdušje v hiši veliko boljše," je komentirala Sarč, strinja pa se tudi Anastazija, ki je rekla, da zdaj ni več skupin. "Meni nič ne manjka," je oddala Nastja in priznala, da ji Sarin odhod nekoliko tudi godi, saj se je s tem znebila močne tekmice. "Bolj sem se odprla za igro."

Denija nova sloga moti vsaj v eni točki: še vedno ne prenese Domna. Dragici se je sicer opravičil za svoje ravnanje, ko je večer prej vzkipel ob jokajoči Alji, vendar Dragica vseeno meni, da je njegov karakter zelo težak in bi bilo bolje brez njega. Tudi Alja je priznala, da je izgubila nekaj zaupanja v Denija. V Paradise Hotelu ostaja na njegovi strani, a si ne predstavlja, da bi se družila tudi po šovu. Verjetno je tudi zato Domen komentiral, da se mu najšibkejša para zdita novinka Sara in Mič ter Deni in Alja.

Mič po hotelu zalezoval Saro Nova Sara se je sicer zjutraj dobesedno skrivala pred Mičem. Hotela se je pogovoriti z Markom, kar ji prej ni uspelo, saj se je Mič drži kot klop. Tudi zjutraj je prišel za njo in jo iskal po hotelu, dokler se ona ni vrnila v sobo, nato pa se ji je hitro pridružil v bazenu. Dobro je predvideval, da sta z Markom sklenila zavezništvo, zato je svoje moči še bolj usmeril v Sarč, ki pa se ji je s svojo pozornostjo zdel preveč agresiven. Tudi zato se je čedalje bolj nagibala k Domnu.

Domen: Sarč mi bolj ustreza Zvečer je bil čas za srečanje z voditeljico Majo Martino Merljak, ki je najbolj izprašala Domna in Sarč. "Sarč mi bolj ustreza, je bolj umirjena in simpatična," je dejal Domen ter zatrdil, da bi med svetlolaso Saro in Sarč izbral zadnjo. Tudi Sarč je dejala, da je na položaj pogledala z Domnovega stališča in mu je zdaj bolj naklonjena. Domen je tako na izbiri partnerjev spet izbral Sarč.

Mič je mislil, da ga bo Sarč izbrala "Filipu v čast" Tudi Gabrijel je ponovil svojo izbiro in "gorenjska naveza" ostaja trdna. K Sari je stopil Marko, k Dragici spet Simon, Deni pa je ostal ob svoji lepotici Alji, ki še vedno zanika, da bi se z Denijem prepirala. Nazadnje je izbiral Mič, ki ga je ob sebi pričakovala Sara, a je stopil k Sarč. Sara je bila videti vidno razočarana, Sarč pa je vse skupaj sprejela zelo mirno. Mič jo je na svojo stran poskušal pridobiti tudi s tem, da naj ga izbere "Filipu v čast", vendar je temnolaska raje ostala z Domnom.

"Če si samo orodje v rokah svojih sostanovalcev, kot je bila na primer Lili, greš domov. Če si naiven kot Filip, greš domov. Če se počutiš varnega in nedotakljivega, kot se je počutila Sara, greš domov. Če se ne paziš dovolj, te strateška igra hitro izvrže," so bile besede, s katerimi je voditeljica Maja Martina tekmovalce pospremila nazaj v hotel.

"Če bi bila jaz na Sarčinem mestu, mu ne bi zaupala" Tekmovalci so večer preživeli tudi ob komentiranju odnosa med Sarč in Domnom – pripadnika nekoč nasprotnih si skupin zdaj pač držita skupaj. "Če bi bila jaz na Sarčinem mestu, mu ne bi zaupala", je dejala Anastazija, saj se pri Domnu vidi, kako "skače okoli deklet in jim piha na dušo". Sarč medtem misli, da si pri svojem partnerju še vedno pušča nekaj distance.

"On ima čut, da manipulira z ljudmi" Položaj sta premlevala tudi Simon in Marko, ki sta se čudila Domnovemu vplivu na dekleta. "On bi rad imel vse punce," sta se strinjala. "Zelo je inteligenten, a vsi tu so inteligentni. On ima samo ta čut, da manipulira z ljudmi," je dejal Simon, ki čaka, da bo prišel nekdo in mu "odsekal ta rep, da bo reagiral drugače, kot bi sicer". "Ne moreš z vsemi manipulirati. Verjemi mi. Ni on Freud, ni izumil psihologije."

Deni: Vsi fanti, s katerimi sem se razumel, so šli domov "Vsi fanti, s katerimi sem se razumel, so šli domov," je razplet dogodkov komentiral Deni in šaljivo dodal, da tega raje ne bo povedal drugim, ker se nihče več ne bo hotel družiti z njim, saj očitno prinaša nesrečo.

Veliko bolj mirna ostajata Anastazija in Gabrijel, ki sta spet potrdila svoje zavezništvo, Anastazija pa je Gabru tudi dejala, da se ji lahko zaupa, če mu kaj leži na duši. Za sicer precej tiho in zaprto Gorenjko je tudi to kar velik korak, kar je pohvalil tudi njen partner. Vsi tekmovalci sicer menijo, da se z bližanjem zadnji etapi v hišo ne bo vselil nihče nov. Pa imajo prav? Že nocoj bodo v hišo vstopila (vsaj) tri dekleta …

Ne spreglejte