Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
14. 11. 2012,
11.59

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

Sreda, 14. 11. 2012, 11.59

8 let

Laura: Nihče ni imel "jajc"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Laura je tista tekmovalka, ki se je v Paradise Hotel vselila kot prva gostja brez para. Prvotna skupina je ni sprejela medse in šov je zapustila že v prvem izločevalnem večeru.

Zakaj si se prijavila v Paradise Hotel? Vedno sem si želela biti v resničnostnem šovu, tako za hec in seveda zaradi možnosti dobitka nagrade. Pa tudi zato, ker se ta šov ni dogajal v Sloveniji, ampak v eksotičnem kraju in sem prav vesela, da sem sodelovala v njem, pa čeprav sem bila notri le kratek čas.

Ti je žal, da si na izločevalni večer izbrala Domna? Bi se, če bi lahko, zdaj odločila drugače? Ne, ni mi žal, ker tudi če bi me hotel kdo izbrati, kot so govorili o tem, me ne bi, saj nihče ni imel "jajc". Jaz vem, da bi izbrala drugega, če mi cimer ne bi bil všeč. (Smeh)

Si pričakovala takšen razplet, da boš izločena ti? Ja.

Bi zdaj, ko vidiš zadeve v retrospektivi, kaj storila drugače? Tako bom rekla … Bi, pa ne bi. Tudi če bi rekla ja, ne bi vedela, kaj se bo potem zgodilo na izločitvi.

Se ti zdi, da so preostali tekmovalci videli tvoj pravi jaz, si si to sploh želela? Zanimivo je bilo poslušati komentarje o meni v "green roomu", ker v štirih dneh ne more nihče vedeti nič o nikomer. Moj pravi jaz pozna samo moja najboljša prijateljica. Seveda sem si želela še ostati, ampak da bi morala na takšen način igrati in se vsem prilizovati, pa ni bila moja taktika. Bi se s kom od tekmovalcev, ki si jih spoznala v Paradise Hotelu, družila tudi zunaj šova? Zakaj pa ne. Je šov izpolnil tvoja pričakovanja? Ne. Ne moreš vnaprej vedeti, kaj se bo zgodilo, lahko sem samo predvidevala. Če bi drugi tekmovalci znali igrati malo bolj taktično, bi še ostala notri. Ampak to je igra, ki jo igraš in se zraven zabavaš.

Ne spreglejte