Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
17. 4. 2014,
15.04

Osveženo pred

6 let, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Četrtek, 17. 4. 2014, 15.04

6 let, 8 mesecev

Nuška Drašček že sanja o odštekanih oblekah

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Nuška Drašček že po prvih nekaj dneh osemtedenskega Nupo 360 programa v projektu "Povrni si svojo postavo!" sanja o novi, drznejši garderobi.

Simpatična pevka Nuška Drašček je medijem v preteklosti dala večkrat jasno vedeti, da se ne bo upognila njihovim kriterijem po popolnih merah in da se v svoji koži čisto dobro počuti. Nikoli se še ni ukvarjala z dietami, se je pa v skrbi za zdravo telo veliko ukvarjala s športom.

In ravno zaradi zdravja je začela razmišljati o spremembi v svojem življenju. Neredni obroki, hitenje, večerno prenajedanje in nezdrave malice so glavni spremljevalci njenega napačnega življenjskega sloga, ki ga želi spremeniti prav s pomočjo dietne prehrane Nupo in njihovega celovitega 360° programa do spremembe življenjskega sloga.

Da se je pravilno odločila, so jo dodatno prepričale tudi številke na prvi meritvi v sklopu projekta Povrni si svojo postavo: "Moram priznati, da so me številke na merjenju malo presenetile, zato sem res vesela, da sem se lotila tega programa. Vem, da bo imel končni rezultat velik vpliv na moje zdravje. Celoten Nupo 360° program se mi zdi zelo pametno zastavljen."

Njena pričakovanja so tako vezana na dobro počutje, izboljšanje zdravja in seveda tudi na to, da bi izgubila nekaj kilogramov. Koliko? Nuška za zdaj ostaja skrivnostna. Že zdaj pa načrtuje obisk nakupovalnega središča, kjer si bo lahko privoščila kakšno drznejšo obleko: "Rada bi nekaj bolj odštekanega za na oder."

Konfekcijska številka 34 je ne gane Nuška nikoli ni skrivala tega, da je sladkosneda, in nikoli si ni dovolila, da bi na njeno počutje vplivala njena konfekcijska številka. "Mediji nas ves čas bombardirajo z neko podobo, ki naj bi bila idealna, pa ni. Ravno zaradi tega sem vedno poudarjala zdravje. Pomembno je, da je človek zdrav, to pa ni nujno povezano s tem, da nosi konfekcijsko številko 36 ali 34," odločno pove Nuška in nas prepriča z izjavo, da se je najbolj ženstveno počutila med nosečnostjo.

Njeno delo zahteva drugačen življenjski slog Svoje prehranjevalne navade je Nuška do zdaj vedno prilagajala svojemu delu, tako da je čez dan prevečkrat pozabila jesti: "Pred koncertom ponavadi ne jem, ker sicer ne odpojem tako dobro zaradi težkega želodca." Prej si je organizacijsko težko predstavljala, kako bi lahko zaužila več zdravih obrokov dnevno, Nupo pa ima pravo rešitev: "Dietni šejki Nupo bodo precej olajšali moje prehranjevalne navade. Ravno prav me nasitijo."

Vsebino omogoča Nupo

Ne spreglejte