Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
2. 6. 2014,
11.46

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2

Natisni članek

Ponedeljek, 2. 6. 2014, 11.46

6 let, 7 mesecev

Pred šopingom še k modni oblikovalki

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2
Naši kandidati imajo že resne težave s svojo garderobo, saj so izgubili že toliko kilogramov, da potrebujejo nova oblačila. Pred šopingom jih je pod drobnogled vzela še Nina Šušnjara.

Sedem tednov na Nupo dietni prehrani je v njihovo življenje prineslo ogromno sprememb. Preoblikovanje telesa pa je terjalo prvo "žrtev": garderobo, ki je postala praktično neuporabna, saj oblačila že konkretno visijo z njihovih vitkejših teles.

Toda preden so se sami odpravili v modni šoping, so imeli v okviru Nupo Akademije še učno uro stajlinga pri modni oblikovalki Nini Šušnjara.

Špela Grošelj jim je za vzor Dan je bil popoln za novo modno znanje, polni dobre volje in s kupom starih oblačil so se Boštjan, Bernarda in Jožica odpravili v Ninin modni atelje, kjer so naleteli na simpatično Špelo Grošelj, ki je prav tako prišla po nekaj modnih nasvetov.

Nina je vse tri kandidate dobro preučila, pregledala njihovo garderobo ter izločila tisto, kar je še uporabno in modno. Vsakemu je zaupala nekaj zlatih modnih trikov, prav vsi, tudi Boštjan, pa so jo pozorno poslušali.

Kaj je je najprimernejše za njihovo postavo? Katerim vzorcem se je treba izogibati in kako pomembni so pri kombinaciji oblačil modni dodatki? Preverite v spodnjem videu:

Špela kot prava promotorka Tudi Špela je pozorno poslušala, nato pa jih tudi sama malo zaslišala in jim razkrila nekaj koristnih nasvetov, saj je tudi njej Nupo dietna prehrana spremenila življenje.

Čeprav je z dietno prehrano Nupo že pred štirimi leti izgubila 16 kg in dosegla svojo idealno težo, ohranja življenjski slog, ki ga je prevzela ravno s pomočjo Nupo dietne prehrane. Šport je postal ključen del njenega življenja – ne zato, ker mora, ampak zato, ker to potrebuje. Nadomestki prehrane Nupo v obliki ploščic in napitkov v tetrapaku pa so njeni dnevni spremljevalci, saj z njimi sedaj, ko vzdržuje telesno težo kombinira svoje jedilnike ter skrbi za uravnotežen in zdrav vnos živil.

Pa še Špelin modni nasvet: "Nikakor ne hranite prevelikih oblačil, jaz sem vse podarila."

Ne samo lepša postava, vrnilo se je tudi zdravje Vsi trije kandidati se ne morejo načuditi številkam, ki se vsakič znova izpišejo na meritvah. Kilogrami se topijo, boki in pas se ožijo ter telesna maščoba se vztrajno zmanjšuje. In ne samo to, prav vsak izmed njih poka od energije, Bernarda celo pravi, da je postala prava hiperaktivka – čisto drugačna Bernarda kot prej, ko je, kot sta nam povedala njena otroka Nastja in Aljaž, najraje ležala na kavču pred televizorjem.

Boštjan je vedno bolj nasmejan, in čeprav ga prijatelji provocirajo, da ga bodo izključili iz družbe, ker je pri izbiri hrane in pijače tako strikten, ostaja osredotočen na svoj cilj, da zmanjša predvsem visceralno maščobo, s katero je bilo njegovo tveganje za srčno-žilne bolezni na samem začetku izjemno povečano. "Vesel sem, vendar bom tudi po koncu osemtedenskega programa nadaljeval z Nupom in izgubil še nekaj kilogramov. Res sem vesel, da stvari potekajo tako dobro."

"Fenomenalno," ob rezultatih meritev večkrat pove Jožica, ki je iz tedna v teden bolj samozavestna, preizkuša nova oblačila in kar poka od energije. Bolj kot to pa jo razveseljuje, da se je z Nupo dietno prehrano izboljšalo tudi njeno zdravstveno stanje: "To mi je potrdila tudi osebna zdravnica. Tlak mi je padel, zato mi je zmanjšala odmerek zdravil za pritisk."

Pred kandidati je še zadnji teden programa Povrni si svojo postavo. Trenutno vse poteka po načrtu. Kakšne bodo končne številke?

Vsebino omogoča Nupo

Ne spreglejte