Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
12. 5. 2014,
9.48

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

Ponedeljek, 12. 5. 2014, 9.48

8 let

Spremembe že po 4 tednih so več kot očitne, nad rezultati so navdušeni

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Izzivalci dobrega počutja in veselja do življenja v naši akciji Povrni si svojo postavo so v 4. tednu svojega preoblikovanja telesa navdušeni.

Tokrat so na Nupo svetovanje prišli v lekarno, kjer se redno izvajajo osebna svetovanja na področju celovite spremembe življenjskega sloga ter meritve sestave telesa, z namenom oblikovanja osebnega načrta do želenega cilja.

Ob tokratnih meritvah, ki jih je svetovalka Polona Bauer iz podjetja Nupo izvedla z našimi kandidati akcije Povrni si svojo postavo, so bili vsi, Jožica, Bernarda, Nuška in Boštjan, naravnost navdušeni in roko na srce tudi presenečeni. "Vedel sem, da stvari potekajo v pravo smer, a da gre tako dobro, nisem verjel," je povedal Boštjan, ki je na hlačah že moral pas premakniti za dve luknji, pri hujšanju in preoblikovanju telesa pa ga najbolj podpira njegova žena. "Zdaj tudi ona že večkrat je enako kot jaz, tudi njej sem že kupil nekaj dietnih obrokov Nupo in s takšno podporo mi gre še lažje," je priznal edini blaženi med ženami, medtem ko je Nuška Drašček, naša zvezdniška kandidatka, ugotovila, da ji pica ne ustreza več.

"Pred kratkim sta moj mož in sin pekla pico in sem se raje umaknila, saj lepo diši. Pa sem vseeno prišla prekmalu nazaj in si privoščila majhen košček, a kaj, ko mi pica preprosto več ne ustreza, saj sem se popolnoma odvadila tako masne hrane. Mislim, da sem na pravi poti, saj se že zdaj počutim bolj zdrava, rezultati so izjemni tako v kilogramih kot centimetrih in tudi veliko lažje počnem stvari. Na kolesu zdržim več, kot sem prej, kondicija je boljša, uravnal se mi je urnik prehrane, vse skupaj lahko ocenim kot zelo pozitivno," je povedala Nuška po opravljenih meritvah, ki so po 4 tednih pokazale izgubo skoraj 7 kg ter 8 cm v bokih.

Jožica in Bernarda imata prav tako veliko pozitivnih izkušenj. "Ko me je fant po 14 dnevih videl, je rekel, da me pol manjka," je bila vesela in nasmejana Jožica, ki je izgubila slabih devet kilogramov. Fant ji je za nagrado, če bo uspešno izpeljala projekt, obljubil še lepo in seksi darilo. "Zelo sem vesela, da sem se odločila za to akcijo, Nupo dietna prehrana mi pomaga pri tem, da nisem več lačna, saj se zlahka prebijem od obroka do obroka, ne da bi mi krulilo v želodcu," je povedala Bernarda, ki je izgubila že skoraj deset kilogramov, zmanjšala konfecijsko številko že za dve številki in ima veliko podporo otrok doma, ki ji stojijo ob strani.

Vsebino omogoča Nupo

Ne spreglejte