Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
28. 4. 2014,
7.37

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Ponedeljek, 28. 4. 2014, 7.37

6 let, 7 mesecev

Za celovito spremembo življenjskega sloga tudi k psihologu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Nuška, Bernarda, Jožica in Boštjan, pogumneži naše akcije Povrni si svojo postavo, so se v tretjem tednu naše akcije odpravili k psihologu.

Že ob začetku akcije Povrni si svojo postavo je naše kandidate, takrat še potencialne, izprašal tudi priznani športni psiholog dr. Matej Tušak. Tudi na podlagi njegove ocene se je komisija odločila in izbrala naše pogumne kandidate, ki so tokrat pred meritvami obiskali priznanega psihologa, ki kot član različnih panožnih strokovnih svetov sodeluje tudi pri vodenju športnikov. Njegov nadzor, ki je del tudi Nupo 360° programa, je pri doseganju želenih rezultatov med hujšanjem za Bernardo, Jožico, Nuško in Boštjana lahko ključnega pomena oziroma te, kot je povedal Boštjan, spodbudi ravno takrat in na takšen način, kakršnega človek med izgubljanjem teže potrebuje.

Po končanem posvetu s psihologom so naši kandidati z Nupo strokovnjakinjo opravili tudi meritve, ki jim brez sramu pokažejo, kakšen je njihov napredek. Napočil je trenutek resnice in veseli smo bili, ko so se vsi štirje, brez izjeme, nasmejani vrnili z meritev. "Psiholog mi je sicer razjasnil nekaj osnovnih stvari, veliko od teh sem že vedela, a vseeno je njegova podpora pomembna. Po meritvah sem zadovoljna, mislim, da sem na pravi poti, verjamem, da se bom s pomočjo dietnih izdelkov Nupo in Nupo strokovnjakov veliko lažje približala zastavljenemu cilju. Številka, ki sem si jo zadala, se bliža," nam je po meritvah zaupala pevka Nuška Drašček.

Našim avanturistom se je pridružil tudi radijski voditelj Miha Deželak, ki je zaradi stave s svojim "šefom" Denisom Avdićem pred dvema letoma v enem mesecu in pol izgubil 15 kilogramov. "Brez Nupo dietne prehrane in gibanja mi ne bi uspelo. Nupo dietni napitki in dietne juhe so mi pomagali prebroditi lakoto, z njimi sem si uredil obroke in časovnico prehrane, ki se je držim še danes. Resnično bi bilo težje, verjetno mi sploh ne bi uspelo in bi izgubil stavo, če ne bi posegel po dietnih izdelkih Nupo," nam je ob odhodu povedal Deželak, ki je poskrbel tudi za veliko dobre volje med druženjem.

Vsebino omogoča Nupo

Ne spreglejte